Michael Jackson lánya combvillantós ruhájában irtó dögös volt - Paris bátyjával együtt mutatkozott
Ritka pillanat, a Jackson gyerekek kéz a kézben vonultak a vörös szőnyegen.

parisjackson
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tíz év telt el Michael Jackson halála óta, idősebb gyermekei, Paris Jackson és Prince Jackson azóta ritkán mutatkoznak együtt. De hétfő este kivételt tettek, a Ryan Gordy alapítvány eseményének vörös szőnyegén kéz a kézben sétáltak végig.

Paris Jackson páratlan szépség lett

Paris Jackson különösen jól festett. Alexander McQueen egyik kreációja mellett tette le a voksát, akinek ruháit olyan hírességek viselik előszeretettel, mint Emily Blunt, Margot Robbie vagy Katalin hercegné. A combvillantós, szexi, csipkés ruha tökéletesen illet a szépséges Parishez, a kreáció szépen kiemelte hibátlan alakját. De bátyja sem bízta a véletlenre, édesapját megidéző, strasszokkal kirakott öltönyben érkezett, melyet laza eleganciával viselt.

paris,princejackson
Fotó: Jesse Grant / Getty Images Hungary

Prince és Paris a legidősebb gyermekei voltak Michael Jacksonnak, aki 2009-ben mindössze ötvenévesen hunyt el. Egy fiatalabb testvérük van még, Prince Michael Jackson II, ismertebb nevén Blanket.

parissjackson
Fotó: Phillip Faraone / Getty Images Hungary

A pop királya biztosan büszke lenne gyermekeire, Paris sikeres modell, az egyik legnagyobb modellügynökség le is csapott már rá. Az IGN models olyan hírességeket foglalkoztat, mint Palvin Barbara, a Hadid testvérek vagy Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber. Nemcsak sikeres modell, aktivista és hippi is, Instagramján a béke mellett kampányol, és előszeretettel posztol lélekerősítő idézeteket. 

Jennifer Lopez lánya napról napra szebb

Jennifer Lopez gyönyörű kamasz lányával pózolt, Emme megszólalásig hasonlít édesanyjára.

Ezt is szeretjük