Jennifer Lopez gyönyörű kamasz lányával pózolt - Emme így hasonlít édesanyjára

Jennifer Lopez lánya napról napra szebb.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez egy ikerpár büszke édesanyja, Emme és Maximilian még 2008 februárjában jöttek a világra. Az ötvenéves sztár gyerekei most kamaszodnak, így óriási változásokon mennek keresztül. Kislánya, Emme például, ahogy cseperedik, egyre inkább édesanyjára hasonlít.

A sztár olykor Instagram-oldalára is posztol a gyerekekről, legutóbb a gyönyörű Emme-mel pózolt. Közös képeiket imádták: "Emme tisztára olyan, mint te", "olyan szép ez a kislány, mint az anyja" - írták a kommenteket.

A 11 éves Emme egyébként nemcsak édesanyja szépségét örökölte, hanem a hangi adottságait is, ugyanis nagyon szépen énekel, így ki tudja, lehet, pár éven belül kipróbálja magát a zeneiparban. A világhírű díva így nyilatkozott csemetéiről 2019 tavaszán a Lite FM-nek.

- Amikor az ember még a maga ura, hajlamos az önzőségre, és csak saját magára gondol. Az ikrek születése óta minden róluk szól csak. Ők az én életem. A világról való nézetem egyből megváltozott. Arra gondolok, milyen világot is szeretnék teremteni, amiben majd ők élnek. Hogyan tudnám jobbá tenni azt, illetve én hogyan tudnám jobban csinálni? Rájöttem, hogy napról napra jobbá kell válnom - személyiségileg és a munkámban is -, muszáj fejlődni és tanulni - magyarázta az énekesnő, aki reméli, hogy jó példát tud mutatni mind a két gyerekének.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Jennifer Lopez kamasz lánya, Emme.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük