Összeöltözött Katie Holmes és kamasz lánya - Suri a kiköpött mása
Őszi szettben fotózták le az anya-lánya párost.

katie-holmes-suri-cruise-osszeoltoztek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Suri Cruise talán a legismertebb sztárcsemete, részben a különleges neve miatt - ami még jóval az előtt az őrület előtt kezdődött, hogy minden híresség megpróbálta a legfurcsább nevet kieszelni a gyereküknek -, részben pedig híres szülei miatt, ugyanis Tom Cruise és Katie Holmes még mindig a legnagyobb sztárok közé tartoznak.

Suri és édesanyja összeöltöztek

Ha Suri eszünkbe jut, még mindig kislányként látjuk magunk előtt, pedig már kamasz: idén áprilisban ünnepelhette 13. születésnapját. Katie Holmes már öt éve egyedülálló anyaként neveli, hiszen Tom Cruise a válásuk óta nem kíváncsi a lányára - az elején még néhányszor meglátogatta, de mára teljesen elmaradtak a találkozók, és évek óta nem is hallott felőle Suri.

A színésznő is megerősítette az ezzel kapcsolatos híreszteléseket, az pedig köztudott, hogy a szcientológia egyház nyomására fordult el a gyermekétől, ahogy a Nicole Kidmannel közös csemetéivel is tette, amikor azok kezdtek el kihátrálni a vallásból. Azóta a fia, Connor visszatért a vallásához, így édesapja is újra szárnyai alá vette, lányaival viszont azóta sem beszél.

Persze Suri apa nélkül is teljesen jól megvan, édesanyjától remek nevelést kapott, értelmes, jól nevelt, bűbájos hölgy lett belőle. Anyukájával nagyon szoros a kapcsolatuk, hiszen jó ideje kettesben töltik a napjaikat, így szinte olyanok, mint a legjobb barátnőik. Legfrissebb fotóikon is ez látszik, ahol még össze is öltöztek: mindketten farmert és krémszínű pulóvert viselnek a reggeli kutyasétáltatás közben.

A rajongók nem hagyták szó nélkül, hogy mennyire egyformának tartják őket - ilyen kommentek érkeztek a fotóik alá: "Mint két tojás! Ebben a hasonló szettben még egyformábbnak tűntök", "Régebben úgy véltem, Suri tiszta Katie, de újabban már látom benne az apját is. Ennek ellenére ebben az egyforma ruhában még nagyobb a hasonlóság köztetek", "A legcukibb anya-lánya páros! Két stíluskirálynő" - írták a lelkes hozzászólók.

Ő Suri féltestvére, Isabella

Tom Cruise és Nicole Kidman felnőtt lánya, Isabella Surihoz hasonlóan szintén kiesett apja kegyeiből. Nézd meg, hogy él most!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük