Paris és Nicky Hilton voltak a 2000-es évek botrányhősnői - Közel a 40-hez így festenek

Paris és Nicky Hilton már nem szerepel a lapokban annyit, mint régen, így megváltozott a külsejük az elmúlt években.

paris-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris és Nicky Hilton neve szinte egyet jelentett a botránnyal a 2000-es években. Akkoriban nem telt el úgy hét, hogy ne kerültek volna valamelyik pletykalap címlapjára. 39 és 36 évesen egész más életet élnek, mint egykor.

A szőke testvérpár akkor tett szert világhírnévre, mikor Paris Hilton az MTV-n futó Simple Life című realityjével meghódította a tévéképernyőket. Rengetegen voltak kíváncsiak a mindennapjaira, ezután pedig a hollywoodi éjszakai élet állandó szereplőivé váltak húgával együtt.

Paris és Nicky Hilton a 2000-es évek botrányhősnői voltak

Divatikonokként tartották számon őket, minden tinilány rájuk akart hasonlítani. Védjegyükké váltak a rózsaszínben pompázó ruhák, menő kiegészítők és csivava kutyáik, melyek közül Tinkerbell nevezetű ölebük már-már hírességnek számított.

Paris és Nicky
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Mindmáig úgy tartják számon őket, mint hotelörökösnők, ám ezt a titulust 2007-ben elveszítették, ugyanis apai nagyapjuk, a Hilton hotellánc elnöke, Barron Hilton úgy döntött, unokái botrányos viselkedése miatt egy alapítványra hagyja vagyonát.

Ezek után mindketten elkezdték saját útjaikat járni. Nicky 2014-ben piacra dobta önsegítő könyvét 365 Style címmel. Nővérével ellentétben ő már édesanya, két kislánnyal büszkélkedhet, Lilly Grace 2016-ban, míg kistestvére, Teddy 2017-ben látta meg a napvilágot.

paris és nicky hilton
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

Az idősebbik lánytesó számos szakmában kipróbálhatta magát. Színésznőként nem nyerte el a kritikusok elismerését, sőt a 2006-os A dögös és a dög főszerepéért megkapta a legrosszabb alakításért járó Arany Málna díjat. Manapság zenei és modellkarrierjét építi. 2012-től 2017-ig DJ-ként tevékenykedett.

Hamarosan újra betekintést engednek az életükbe, májustól ugyanis elindul legújabb valóságshow-juk a YouTube-on, amihez már el is kezdték leforgatni az anyagokat Beverly Hillsben. 

Így fest most Lindsay Lohan

Jó látni, hogy a Bajos csajok egykori sztárja újra hasonlít arra a csillogó szemű, belevaló, cserfes lányra, akiért annak idején tinik milliói rajongtak. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy milyen jó bőrben van most Lindsay Lohan.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük