A 2000-es évek botrányhősnője volt – Ki nem találod, most mivel foglalkozik
Nicole Richie-t botrányos sztárként ismertük meg, de jó ideje nem hallani kicsapongásairól, élete egészen meglepő fordulatot vett.

NIcoleRichie2019
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hilton hajdani legjobb barátnőjéből mostanra két gyermekes családanya lett, Nicole Richie a 2000-es évek egyik állandó botrányhősnője ma már jóval visszafogottabb életet él. Jó pár évvel ezelőtt az MTV hatalmas sikerű valóságshowjában, a The Simple Life című műsorban Paris Hilton legjobb barátnőjeként vonult be a köztudatba, de nagyon gyorsan botrányhőssé nőtte ki magát.

Nicole Richie ma már csirkéket nevel, és növényeket termeszt

Étkezési zavarával hosszú évekig küzdött, folyamatos bulizásairól rengeteget cikkeztek a lapok, sőt azt is rebesgették, hogy alkohol- és drogproblémái is voltak. Ezzel szemben mára hatalmasat fordult vele a világ, majdnem tíz éve boldog házasságban él Joel Madden zenésszel, és két gyönyörű kisgyermek, Harlow és Sparrow édesanyja. Még soha nem lehetett ennyire kiegyensúlyozottnak és boldognak látni őt.

Felhagyott a bulizással, és a divatvilágban vetette meg lábát, de mostanában színésznői babérokra is tört, egyre több tévés szerepet kap, ám mégsem ezekkel foglalkozik a legszívesebben. A reflektorfényen kívül találta meg a szenvedélyét, méghozzá egy egészen különleges területen. Rengeteg állatot tart, többek között csirkéket és malacokat is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My lunch date’s a pig.

Nicole Richie (@nicolerichie) által megosztott bejegyzés,

Mindemellett vegán életmódot folytat, és saját termesztésű növényeket fogyaszt.

Instagramjára rendszeresen posztol képeket kedvenc csirkéjéről, akit még el is keresztelt Popsicle, azaz Nyalóka névre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MOOD: Weekend Edition 🎶

Nicole Richie (@nicolerichie) által megosztott bejegyzés,

Családi házába is bekukucskálhatsz, itt lakik férjével és gyerekeivel

Nézd meg a képeket a csodaszép házról!

Ezt is szeretjük