A rég látott Olsen ikrekre már rá sem ismerni - Nagyon megváltozott a 90-es évek legnépszerűbb testvérpárja

Mary-Kate és Ashley Olsen bájos vonásaira már csak régi filmjeikből emlékezhetünk.

mary-kateandashley

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mary-Kate és Ashley Olsen a ’90-es évek ünnepelt ikerduója volt. Filmjeiken egy generáció nevelkedett. Bájos vonásaikkal és cserfes stílusukkal sokak szívébe lopták be magukat. Mára azonban csak árnyékai önmaguknak, szétplasztikázott arcukra alig lehet ráismerni.

Az Olsen nővérek szinte még meg sem születtek, már televízióban szerepeltek, első szerepüket a Bír-lak című szituációs komédiában kapták meg, mindössze kilenc hónaposan. Aztán sorra jöttek ki filmjeik, mint például a Kettőn áll a vásár, az Anya kerestetik vagy a New York-i bújócska. Gyerekből tinisztárokká váltak, az egész világ nyomon követte minden lépésüket. Így nem csoda, hogy felnőtt korukra teljesen kiégtek. 

Elvonultak a rivaldafényből, és hosszú éveken keresztül alig mutatkoztak nyilvánosan. Jelenleg a divat világában tevékenykednek, és terveződuóvá avanzsáltak. Közös márkájuk, a The Row lassan olyan népszerűségnek örvend, mint amilyet annak idején filmjeikkel elértek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük