Pierce Brosnan összeöltözött modell fiával: a 20 éves Paris tőle örökölte a sármját

Paris Brosnan friss fotói nagy sikert arattak.

brosnan-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith házasságából két fiú született: Dylan 1997. január 13-án, Paris 2001. február 27-én látta meg a napvilágot. Az idősebbik idén a 24., a kisebbik pedig a 20. születésnapját ünnepelhette. 

Paris Brosnan sármos, mint az apja

Szinte nincs olyan sztárcsemete, akinél ne merülne fel a kérdés, hogy az édesanyjára vagy az édesapjára hasonlít-e jobban, ez Brosnanéknél sem volt másképp. Míg Dylanben inkább Keelyt látják, addig Parisben a színészt. A húszéves fiatalember egyértelműen édesapjára ütött. Jelenleg a Loyola Marymount Egyetem hallgatója, filmezést tanul, főleg a rendezés érdekli.

- Tudom, hogy fel tudom emelni a hangomat olyan filmek létrehozásával, amelyek felhívják a figyelmet az egész világra és a környezetre. Lehet, valaki más úgy dönt, hogy vegán lesz, elektromos autót vezet, vagy épít egy környezetbarát házat napelemekkel. Mindegyik cselekedet együttesen változtat a bolygónk helyzetén - mesélte a Hollywood Life-nak 2019-ben.

A tanulás mellett modellként dolgozik, olyan cégekkel működött közre, mint a Balmain, a Moschino vagy a Dolce & Gabbana. A zenélés és a fotózás is nagyon érdekli, még gitáron is játszik néha. A szüleivel és a bátyjával is nagyon jó a kapcsolata, idilli életet élnek együtt.

Paris Brosnan Instagramjára friss felvételeket töltött fel, amelyeken az édesapjával együtt szerepel. A képeken összeöltöztek, mind a ketten ugyanolyan márkájú melegítőben voltak, csak míg a James Bond sztárja a kékre, addig a fia a bordó árnyalatra tette le a voksát. A képeket imádták a rajongók.

Képes összeállításunkban megnézheted Pierce Brosnan fia, Paris képeit.

Ezt is szeretjük