Képtelen, hogy felismered Pamela Andersont tinikori fotóján: így festett plasztikai műtétjei előtt
Pamela Anderson 14 évesen teljesen másképp nézett ki, mint ahogy megismerte a közönség.

pamela-anderson
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson a ’90-es évek szexszimbólum színésznője volt: vörös fürdőruhás posztere a Baywatchból ott díszelgett minden tinédzser fiú és autószerelő műhely falán. Ám ő nem mindig nézett ki úgy, mint ahogy a világ megismerte. 

A szőke bombázó gimnáziumi szerelme, Ty Anderson csapta fel a családi fotóalbumot 2014-ben, hogy olyan kincsre leljen benne, amelyre az egész világ kíváncsi. Megtalálta egykori kedvesének portréképét, amelyet végül a Daily Mail részére továbbított. 

Pamela Anderson 14 évesen

A sztárról köztudott, hogy alávetette magát pár szépészeti beavatkozásnak, szilikont töltetett a szájába, valamint melleit is megcsináltatta. 14 évesen természetesen ennek még nyoma sem volt rajta: barna hajjal és bájos mosollyal láthatjuk a retró képen.

Az 53 éves egykori modell Kanadában látta meg a napvilágot 1967. július 1-jén. 22 éves koráig teljesen hétköznapi életet élt, a középiskolában röplabdacsapattag volt, az érettségi után pedig fitneszedzőként helyezkedett el.

A cikk az ajánló után folytatódik

1989-ben pecsételődött meg a sorsa egy focimeccs során. Valószínűleg azóta is áldja a sorsát, hogy aznap úgy döntött, a Labatt kanadai sörgyár logójával ellátott pólóban indul el szurkolni, ugyanis ennek köszönhetően fedezte fel a cég egyik alkalmazottja. Rögtön le is szerződtették őt az ital népszerűsítésére. 

Pamela Anderson (jobbról az első a második sorban) 1983-ban a középiskolai röplabdacsapatával.
Pamela Anderson (jobbról az első a második sorban) 1983-ban a középiskolai röplabdacsapatával.
Fotó: Getty Images Hungary

Végül ez a munka juttatta el a nyuszis magazin címlapjára 1990-ben. Karrierje során még további tíz alkalommal szerepelhetett a férfimagazin borítóján, ezt a teljesítményt egyetlen Playmate-nek sem sikerült felülmúlnia a mai napig. 

A Dallas Ellie-je kezdő színésznőként

Barbara Bel Geddes karrierje akkor ért a csúcspontra, amikor megkapta Ellie szerepét. A '80-as években háromszor jelölték Emmy- és Golden Globe-díjra. Előbbit 1980-ban, utóbbit 1982-ben sikerült díjra váltania.

Ezt is szeretjük