Pamela Anderson ritkán látott fiaival állt a vörös szőnyegre: Brandon 26, Dylan 25 éves

Pamela Anderson fiaival ment a premierre.

GettyImages-1461034729
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január 31-én jelent meg a Netflixen Pamela Anderson dokumentumfilmje, amelynek díszbemutatóját a TUDUM Theaterben rendezték meg Los Angelesben.

A '90-es évek szexszimbóluma nem egyedül érkezett az eseményre, fiai, Brandon Thomas Lee és Dylan Jagger Lee is ott voltak vele.

Pamela Anderson fiaival ment a premierre

Ritka pillanatnak számít, ha a sztár két gyermekével lép a vörös szőnyegre, ám a dokumentumfilmjének premiere különleges alkalomnak ígérkezett. A bal oldalon idősebbik gyermeke, a 26 esztendős Brandon látható, míg a jobb oldalon a 25 éves Dylan látható.

GettyImages-1460945132
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

Érdekesség, hogy az alkotás egyik producere Brandon fia volt. Anderson a saját szavaival mesélte el élete történetét, bár 2022-ben a Hulun megjelent a Pam és Tommy című minisorozat, a készítők nem egyeztettek a színésznővel, ami nagyon bántotta őt.

A széria a szexvideója körüli botrányra helyezte a hangsúlyt, ami egy traumatikus élmény volt a számára, így nem csoda, hogy nem örült a megfilmesítésnek. Egy epizódot sem látott belőle, a Varietynek adott interjújában elárulta, a színészeket úgy látta, mint akik csak egy halloweeni jelmezbe öltöztek volna.

Annak érdekében, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és bemutassa a valóságot, összeállt a Netflixszel, de a dokumentumfilmje mellett egy memoárt is írt Love, Pamela címmel.

Pamela Anderson smink nélkül

Pamela Anderson smink nélkül szerepel a Netflix új alkotásában.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük