3 hete szakított Pamela Anderson és férje - A férfi már egy másik nőt jegyzett el
Pamela Anderson és férje, Jon Peters házassága még alig ért véget, de a férfi már eljegyzett egy másik nőt.

pamela-anderson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Januárban adtunk róla hírt, hogy Pamela Anderson és egy régi szerelme, a filmproducerként dolgozó Jon Peters titokban egybekeltek. Eleinte úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van kettejük kapcsolatában, ráadásul Peters élete szerelmeként tekintett a Baywatch szőke bombázójára.

Ám február elején robbant a hír, miszerint 12 nap házasság után szakítottak egymással. A Metro bulvárlap lehozta, hogy a filmes mogul SMS-ben szakított Pamela Andersonnal, mert megijedt az elköteleződéstől. Egy nyugodt életet akart, és nem szerette volna, ha a magánélete kamerák kereszttüzében folytatódna tovább, hiszen tisztában volt vele, hogy Anderson férjeként még nagyobb figyelem irányult volna rá.

Jon Peters máris eljegyzett valaki mást

A Us Weekly információi szerint Jon Peters már egy másik nő, Julia Bernheim jegyese. Állítólag már akkor is jegyben járt valakivel, amikor Pamela Anderson felkereste őt, hogy házasodjanak össze. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a régi menyasszonya valaki más volt, vagy már akkor is Julia Bernheimmel volt együtt, csak az asszony visszafogadta Peterst, miután Pamelával véget ért a 12 napig tartó házassága.

Az elmúlt hetekben rengeteget cikkeztek Anderson és Peters kapcsolatáról, a külföldi sajtó tényként közölte, hogy a rövid ideig tartó házasságuk alatt a férfi kifizette a szőke sztár 200 ezer dolláros tartozását, emellett lecserélte a komplett ruhatárát is, azonban a filmes producer tagadta, hogy valaha is ezt állította volna. Erről így nyilatkozott a Chronicle-nek.

jon peters
Fotó: Vince Bucci / Getty Images Hungary

- Én nem beszéltem semmilyen újságíróval. Pamelát 20 éves kora óta imádtam, még most is szeretem őt. Barátok vagyunk, és azok is maradunk. Segítettem neki, amikor szüksége volt rám, de ez csak kettőnkre tartozik. Szerintem ő nagyszerű ember - nyilatkozta a lapnak.

Tiszavirág életű sztárházasságok

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak a legrövidebb sztárházasságok.

Ezt is szeretjük