Palvin Barbi sógora jóképű színész: Cole Sprouse a tinilányok kedvence

Palvin Barbara sógora, Cole Sprouse a Riverdale sztárja.

Palvin Barbara sógora, Cole Sprouse
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A múlt héten mi is megírtuk, hogy Palvin Barbara egy gyönyörű menyasszonyi ruhában kötötte össze életét színész szerelmével, Dylan Sprouse-zal Magyarországon. Ezennel hivatalosan is a Sprouse család tagjává vált.

Palvin Barbi sógora, Cole Sprouse

A lagzit természetesen Dylan ikertestvére, Cole Sprouse sem hagyta ki, akibe rengeteg tinilány lett szerelmes, miután 2017-ben feltűnt a Riverdale című sorozatban.

A Sprouse ikrek egyébként már egészen kicsi korukban színészkedtek: 1993-ban a Grace Under Fire című sorozatban tűntek fel, mindössze nyolc hónaposak voltak akkoriban, az 1999-es Apafej volt az első mozifilmjük, a 2000-es években a Disney csatorna arcai lettek, a Zack és Cody élete főszereplői voltak.

Idén márciusban a Call Her Daddy podcast vendége volt, amelyben elmondta, az anyjuk kényszerítette őket a munkára, írta meg a Rolling Stone. A mentális problémákkal küzdő asszony azonban minden pénzüket elherdálta, és alkalmatlan volt a fiúk menedzselésére, végül az apjuknak kizárólagos felügyeleti jogot kellett vállalnia.

- Az igazság az, hogy anyánknak elment az esze. (...)  Valószínűleg ez a legnagyobb seb az életemben, és egyben a legnagyobb hajtóerő is abban, hogy tovább folytassam a karrierem ebben az iparágban.

Képes összeállításunkban megnézheted Cole Sprouse fotóit.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Adam Sandler lányai

Nézd, hogy megnőttek a színész lányai!

Adam Sandler 14 éves lányából csodaszép tini lett: a színész ritkán látott gyerekeivel állt a vörös szőnyegre

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük