Aggasztó fotókon a 74 éves Ozzy Osbourne: Parkinson-kórral küzd a legendás zenész

Ozzy Osbourne még 2020 januárjában vallotta be, hogy Parkinson-kórral küzd.

Ozzy Osbourne: Parkinson-kóros
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ozzy Osbourne 2020-ban mondta el, hogy Parkinson-kóros, akkor az ABC csatorna műsorának vallott az állapotáról. Az orvosok 2019-ben fedezték fel nála a betegséget. Nem ez az egyetlen problémája, ami komoly gondokat okoz neki.

Az elmúlt években számos műtéten átesett: még egy esése miatt kés alá feküdt a nyakával 2019-ben, amit idén nyáron ismét meg kellett műteni, mert meglazultak azok a csavarok, amelyeket még az előző operáció alatt ültettek be, a betegsége miatt depressziós lett, a lábában vérrögök keletkeztek, illetve idegfájdalommal is küzd.

Így fest most a Parkinson-kórral küzdő Ozzy Osbourne

Friss fotók készültek a súlyosan beteg rocksztárról ezen a héten, annyira nem megy neki a menés, hogy már csak sétabottal tud közlekedni, szúrta ki a Daily Mail. Ahogy a képeken is látszik, aggasztóan fest.

Hat hónappal a műtétje után a SiriusXM rádióműsorban szerepelt, ott adott exkluzív interjút arról, hogyan érzi most magát. Bevallotta, nem biztos abban, hogy 2023-ban újra színpadra tud állni. Évek óta halasztják a turnéját már, de nemcsak az egészségi problémái, hanem a koronavírus miatti szigorítások is hozzájárultak ahhoz, hogy még mindig nem indult útnak új koncertsorozatával.

- Ez olyan kib***ott nehéz, mert én tényleg a színpadon akarok állni. Meg akarom csinálni. Ezen a rohadt műtéten is túl vagyok. K***a pokol ez, el sem tudod képzelni, milyen érzés. Az a helyzet, hogy az elmémmel minden rendben van, a kreativitásom oké, ugyanúgy tudok énekelni, azonban k***ára nem tudok annyit sétálni - vallotta be elkeseredve.

Frusztrálttá váltak a mindennapjai, bevallotta, életében nem betegeskedett még ennyit.

Azt is elárulta, orvosai miért ragaszkodtak ahhoz, hogy ismét műtsék a nyakával.

- A sebész azt mondta, ha nem végzik el az operációt, jó eséllyel nyaktól lefelé lebénulok.

Bár rengeteget küzd az egészségével, továbbra is a zenének él, új albuma, a Patient Number 9 idén szeptemberben jelent meg. A kritikusoktól rengeteg pozitív kritikát kapott, sőt még négy Grammy-jelölést is kapott.

Kelly Osbourne lefogyott

Képes összeállításunkban megnézheted Kelly Osbourne látványos átalakulását, és azt is megmutatjuk, milyen gyönyörű nő lett belőle.

A duci tévésztárra 38 kilós fogyása után rá sem ismerni: gyönyörű friss fotóin Kelly Osbourne

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük