A duci tévésztárra 38 kilós fogyása után rá sem ismerni: gyönyörű friss fotóin Kelly Osbourne

Kelly Osbourne teljesen átalakult azóta, hogy 18 évesen megismerte a világ.

kelly-osbourne-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy a valóságshow műfaja évtizedek óta sikerrel fut a világ számos televíziós csatornáján. A közönség szeret bekukucskálni a híres emberek életébe, hiszen így kapunk egy szeletet abból, milyenek a valóságban. A tengerentúlon az Osbourne család igazi úttörőnek számított ebben, az elsők között voltak, akik beengedték a kamerákat az otthonukba. A The Osbournes című reality 2002-től 2005-ig futott az MTV-n, epizódjaiban nem csak a zenészt és feleségét ismerhettük meg közelebbről, két gyermekük, Kelly Osbourne és Jack Osbourne is a figyelem középpontjában találta magát.

Kelly Osbourne látványos átalakulása

Előbbi alig múlt 18 esztendős, amikor elkezdődött a show. Több interjúban és az életrajzi könyvében is mesélt arról, mennyire nehéz időszak volt ez a számára, különösen azért, mert súlya miatt rendszeresen bántották. A There Is No F*cking Secret: Letters From a Badass Bitch című művében egy egész fejezetet szentelt annak, hogy részletesen leírja, mi mindennel sértegették.

"Az emberek felhívtak telefonon, csak azért, hogy elmondják, ne egyek annyi fánkot, mert kövér vagyok. Ilyenkor a lelkemet is kisírtam, annyira gyűlöltem magam” - fogalmazott az alkotásban.

36 éves korára mindez már csak egy emlék a számára, amely csak még erősebbé tette. 2018-ban gyomorbypassműtéten esett át, onnantól kezdve pedig megfogadta, hogy változtat az életmódján. Immár rendszeresen sportol, és a vegán étkezés szabályai szerint étkezik. Ennek meg is lett az eredménye: ma 38 kilóval nyom kevesebbet, mint annak idején. Hatalmas fogyása után nem csak az alakja változott meg teljesen, az arca is átalakult. Annyira máshogy fest friss fotóin, hogy a kommentelők azzal vádolták meg, hogy gyönyörű vonásait a plasztikának köszönheti. 

- Mindig őszintén beszélek a követőimmel, nem titkolom, mit csinálok a testemmel és azt sem, hogy ki vagyok. Szeretnék eloszlatni minden kételyt, sosem estem át semmilyen plasztikai műtéten, semmit sem csináltattam meg az arcomon. Csupán néhány injekciót fecskendeztek a számba és a homlokomba, de szike sohasem ért a bőrömhöz - öntött tiszta vizet a pohárba az Instagram-oldalán keresztül 2021 májusában.

Képes összeállításunkban megnézheted Kelly Osbourne látványos átalakulását, és azt is megmutatjuk, milyen gyönyörű nő lett belőle 36 éves korára.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük