Demi Moore és Bruce Willis családi képe a te szívedet is megmelengeti: együtt készülnek az ünnepekre
Bár Demi Moore és Bruce Willis elváltak, ugyanúgy családtagokként tekintenek egymásra.

demi-és-bruce-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore és Bruce Willis együtt tartottak egy előkarácsonyi vacsorát, amelyen ott volt a súlyos betegséggel küzdő színész második felesége, Emma, és persze a gyerekek sem hiányozhattak.

A meghitt felvételeket a hatvanéves színésznő posztolta Instagram-oldalára, a rajongók imádták a képeket.

Demi Moore és Bruce Willis családja

"Mi egy család vagyunk! Ünnepi hangulatba jöttünk" - fogalmazta Moore a közös képük alatt. A felvételen az egykori sztárpár és lányaik, Rumer, Tallulah és Scout, illetve Willis második neje, Emma, és két kisgyerekük, Evelyn és Mabel is rajta vannak.

A rajongóknak nagyon szimpatikus, hogy bár a két híresség házassága tönkrement, a mai napig szoros viszonyt ápolnak: "Annyira imádom ezt! Bárcsak én is baráti viszonyt ápolhatnék az exférjemmel. Azt kívánom, bárcsak egy család lehetnénk még mindig." "Annyira jó látni, hogy így együtt vagytok. Jó látni azt is, hogy Bruce mosolyog, az isten áldjon meg benneteket!" "Ez egy erőteljes kép, ami a szeretetről, a tiszteletről és a családi egységről szól. Ez csak akkor valósulhat meg, ha senki egója nem veszi át az irányítást" - írták a kép alatt.

A '80-as években Moore és Willis lettek Hollywood álompárja, ám a '90-es években megromlott a házasságuk, ennek az volt az oka, hogy a színész még egy olyan életszakaszát élte, amikor még vágyott az újdonságokra és az izgalmakra, az sem tetszett neki, hogy miután Demi a világra hozta első közös gyereküket, Rumert, továbbra is dolgozott. Válásuk után mindketten továbbléptek, Willis 2009-ben vette feleségül Emmát, akivel a mai napig elválaszthatatlanok.

Az afáziával diagnosztizált sztárt mindenben támogatják szerettei. Súlyos betegsége idén tavasszal derült ki.

Rumer Willis fehérneműben

Képes összeállításunkban megnézheted Rumer Willis fehérneműs fotóit.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük