A 47 éves Eva Longoria áttetsző estélyiben bombázó volt: íme az Oscar-afterparti legdögösebb sztárjai

Gyönyörűbbnél gyönyörűbb kreációkat viseltek a női sztárok az Oscar-gála afterpartiján.

eva-longoria-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vanity Fair magazin 1994-ben rendezte meg először az Oscar-gála afterpartiját, azóta szinte már hagyománnyá vált, hogy a legrangosabb bulit ők adják a nagy eseményt követően.

Hollywood krémje a Beverly Hills-i Wallis Annenberg Centerben gyűlt ismét össze, ahol csillogásból és egyedi ruhákból most sem volt hiány. Eva Longoria lenyűgözően festett éjfekete estélyijében, amellyel szó szerint ellopta a show-t.

Ruhák a 2023-as Oscar-afterpartin

A Vanity Fair partijára a Született feleségek dögös színésznője, Eva Longoria is meghívást kapott. Nem is akármilyen megjelenéssel rukkolt elő ezen a patinás eseményen.

Földig érő, éjfekete kreációban csillogott, amely különlegességét az átlátszó anyagnak köszönhette. A szexi, sokat sejtető pántos body megtette a hatását: egyszerűen képtelenség volt nem odafigyelni a színésznőre. Extra dekoltázsa és kifinomult, füstös sminkje csak még inkább fokozta a végzet asszonya stílusú megjelenését. 

Rajta kívül még számos híresség tiszteletét tette az exkluzív eseményen. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban vonultak a női sztárok a Vanity Fair Oscar-afterpartiján.

Nézd meg a tavalyi Oscar-ruhákat is!

Képeken végignézheted, hogy a tavalyi évben mely sztárok viselték a legszebb darabokat az Oscar-gálán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük