Megcsalta a felesége? Elköltözött családjától a közismert színész
A különélés mellett döntött Orlando Bloom és szupermodell felesége, Miranda Kerr.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Gyűrűk Ura sztárja, Orlando Bloom és szupermodell felesége, Miranda Kerr a napokban úgy döntött, hogy egy időre különköltözik egymástól.

A pár még 2010-ben házasodott össze, és kisfiuk, Flynn már huszonhárom hónapos.

Kitalálják, hogyan tovább

Arról egyelőre nem voltak hajlandók nyilatkozni, hogy csak átmeneti pihenőre van szükség a kapcsolatukban, vagy a válás mellett döntöttek.

A pár egy közeli barátja azt nyilatkozta az In Touch magazinnak, most arra van szükségük, hogy külön legyenek és eldöntsék, mit is akarnak a jövőben.

Szemtanúk szerint a szép modell az utóbbi időben már a jegygyűrűjét sem viselte, sőt, egyre többet látják együtt Leonardo DiCaprióval. A Titanic sztárja a minap az egyik magazinnak áradozott a modell kedvességéről és szépségéről, valamint arról, hogy ő lenne számára a tökéletes nő.

Mindeközben azonban Orlando Bloom édesanyja a Daily Mailnek adott interjújában cáfolta, hogy bármi is igaz lenne a válás híréből. Mint mondta, a fiatalok a karácsonyt is együtt szándékoznak tölteni, azt azonban beismerte, az utóbbi két-három hónapban jószerével nem is látta egymást a férj és feleség.

Nem baj, ha nem találkoznak

A 35 éves színész édesanyja azonban ebben nem lát kivetni valót, mint mondja, mit lehetne tenni, ha mindketten elfoglaltak. Bloom éppen Zuluban forgatja legújabb filmjét, míg a 27 éves Kerr otthon nevelgeti kisfiukat.

Mindeközben persze a bulizásra is jut ideje, Leondardo DiCaprióval számos partin megfordult. Az egyik szemtanú szerint izzott körülöttük a levegő és nagyon kacérkodtak egymással.

A modell anyósa szerint ez semmit sem jelent, hiszen a fia és a szőke színész régóta barátok, és bizonyára ezért olyan jó a kapcsolata Miranda Kerrel is.

Ezt is szeretjük