Olivia Newton-Johnt a bébiszitterrel csalta 11 évvel fiatalabb férje: válás lett a vége
Olivia Newton-John és volt férje válásának okáról írt a Daily Mail.

GettyImages-110705186
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Newton-John, bár több szívtörésen és megpróbáltatáson átesett a szerelem terén, végül 59 éves korában megtalálta az igazit, férje, John Easterling halála napjáig gondoskodott róla.

Nem Easterling volt az első férfi, akivel házasságot kötött, 1984-ben összekötötte az életét a nála 11 évvel fiatalabb Matt Lattanzi színésszel és táncossal, azonban 11 évnyi házasság után elváltak útjaik, válásuk okáról a Daily Mail írt.

Olivia Newton-John és volt férje válásának oka

A Grease sztárja és Matt Lattanzi az 1980-ban megjelent Xanadu című film forgatásán ismerkedtek meg, a színésznő és énekesnő akkor 32, míg a férfi 21 esztendős volt. Nem jelentett akadályt a nagy korkülönbség, három évvel később, 1984-ben egybekeltek.

GettyImages-111612018
Fotó: Tom Wargacki / Getty Images Hungary

A színésznőnek több vetélése is volt, azonban 1985-ben megtörtént a csoda, és megfogant kislányuk, Chloé, a lány 1986 januárjában jött a világra. Minden rendben volt a házasságukkal, azonban 1992-ben minden megváltozott köztük.

Ebben az évben derült ki, hogy a sztár mellrákos, gyógyulása érdekében mellőzte karrierjét. Ezután a férjével és lányával elköltöztek a kaliforniai malibui otthonukból, hogy az idilli Byron-öböl közelében lévő farmon élhessenek, ám ez a húzás végül megölte a házasságot. Azonban volt itt még egy tényező, ami tönkretette a kapcsolatukat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

1993-ban Lattanzi megkapta a Paradise Beach című ausztrál szappanopera szerepét, ekkor a házaspár úgy látta, az a legjobb megoldás, ha a kisgyerekük mellé egy bébiszittert fogadnak fel. Végül Cindy Jessupra esett a választásuk.

Cindy hamar a bizalmukba férkőzött, ám Matt Lattanzival már túlságosan összemelegedtek, ez egy idő után Newton-Johnnak is feltűnt. Számonkérte a férjét, aki végül színt vallott, ezzel teljesen összetörte felesége szívét, végül a válás mellett döntöttek, amit 1995-ben kimondott a bíróság.

GettyImages-597395725
Fotó: Images Press / Getty Images Hungary

Ezután Lattanzi új életet kezdett a bébiszitterrel, 1997-ben volt az esküvőjük. A férfi akkor volt 40, a nő 28 esztendős. Hiába a fájdalmas válás, Olivia Newton-John örült nekik, hogy egymásra találtak, sőt, későbbi nyilatkozataiban is arról beszélt, hogy valójában a rákkal való küzdelme okozta a válásukat, a megcsalást sosem hozta témába.

- Szerintem a házasságunk egyszer úgyis véget ért volna, de előbb megtörtént a rákos betegségem miatt. Végül ez a válás egy jó dolog volt, fájdalmas volt, de soha nem voltunk összetűzésben egymással. Megpróbáltunk barátságos viszonyt kialakítani a gyerekünk miatt, egyezséget kötöttünk, hogy ő a legfontosabb az életünkben, és soha nem fogunk veszekedni miatta. Ami köztünk történt, az köztünk történt, és nem engedtük, hogy ez hatással legyen a lányunkra - idézett egy korábbi nyilatkozatából a lap.

Lattanzi és Cindy tíz év házasság után, 2007-ben elváltak, azóta újranősült, harmadik felesége, Michelle 2014-ben lett vastagbélrákos, de a nő végül leküzdötte a gyilkos kórt.

A férfi, aki mellett megtalálta a boldogságot a színésznő

Képes összeállításunkban megnézheted Olivia Newton-John és férje közös képeit.

Ezt is szeretjük