Pierce Brosnan felesége Disney-hercegnőként festett menyasszonyi ruhájában: 21. házassági évfordulójukat ünnepelték
Pierce Brosnan és felesége már a 21. házassági évfordulójukat ünnepelhették meg.

pierce brosnan és felesége cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan életében két alkalommal nősült, Cassandra Harris színésznőt 1980-ban vette el, de sajnos 1991-ben rákbetegségben elhunyt, a színész éveken keresztül gyászolt, a legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy újra házasságra adja a fejét, de a sors közbeszólt. 1994-ben megismerte Keely Shaye Smith újságírónőt Mexikóban, aki örökre megváltoztatta az életét.

Pierce Brosnan és felesége házassági évfordulója

Keely azért vett részt egy exkluzív partin Mexikóban, hogy interjút készíthessen Ted Danson színésszel, ugyanezen az eseményen botlott bele a James Bond sármos sztárjába, akivel azonnal egy hullámhosszra került. Az első beszélgetésük után mindketten érezték, ebből még valami jó is kisülhet, végül randizni kezdtek.

Két gyerekük született, Dylan 1997 januárjában, Paris 2001 februárjában látta meg a napvilágot. Második gyerekük születése után fél évvel házasodtak össze. 21. évfordulójukat a múlt héten ünnepelték, melynek alkalmából Brosnan egy esküvői képüket posztolta.

"Boldog évfordulót, szerelmem, Keely, azt az estét végigtáncoltuk, és a mai napig eltáncoljuk a koreográfiát. Ha tehetném, újra elvennélek" - fogalmazta a 69 éves színész.

Keely elragadóan szép volt a nagy napján, olyan volt, akár egy Disney-meséből jött hercegnő. A másfél millió dolláros esküvőjüket Írországban tartották meg, nem véletlen erre az országra esett a választásuk, hiszen innen származik a sztár is.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkot Pierce Brosnan és Keely.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük