Friss fotókon a rákbeteg Olivia Newton-John - A Grease Sandyje meglepő külsővel állt kamera elé
Az utóbbi időben nem túl pozitív hírek jöttek az állapotáról.

olivia-newton-john-beteg-igy-nez-ki-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Newton-John nevét a Grease című musicalben ismerte meg a világ a nyolcvanas években. A Sandyt alakító színésznő hírnévre és komoly vagyonra tett szert a szerepnek köszönhetően, azonban az élete nem volt fenékig tejfel: harmadszor kell megküzdenie a rákkal, ami 25 éve ütötte fel először a fejét a szervezetében.

Így néz ki most Olivia Newton-John

Többször felröppent már a pletyka a sztár haláláról is, azonban eddig szerencsére minden hír kacsának bizonyult. Egyszer maga Olivia Newton-John szólalt meg az Instagram-oldalán, hogy egy videóban közölje: "Azt hiszem, a halálommal kapcsolatos híresztelések kicsit túlzóak voltak" - mondta a videóban, hatalmas mosollyal az arcán.

Mivel már kétszer legyőzte a rákot, a rajongók nagyon bizakodóak a gyógyulásával kapcsolatban. A színésznő már kevésbé érzi magában az erőt, korábban azt is nyilatkozta, hogy felkészült a halálra, sőt, már az értékes relikviáitól is megszabadult egy jótékonysági árverésen, a befolyt összeget pedig a nevével fémjelzett alapítvány kapta, akik a hozzá hasonló rákbetegeken igyekeznek segíteni.

- Ha rákot diagnosztizálnak nálad, az mindent megváltoztat. Persze, mind tudjuk, hogy egy nap meg fogunk halni, de nem szeretünk gondolni rá. Én már megbarátkoztam a gondolattal, hogy egy nap meg fogok. Ha tudod, hogy rákod van, egyszerűen evidenssé válik, hogy ez megtörténik, és sokkal jobban élvezed a szép pillanatokat, és minden napot ajándékként kezelsz. Azt sem tervezem, hogy visszatérek a színpadra, a gyógyulásra, a családomra és a jótékonysági munkámra szeretnék fókuszálni - mondta májusban a The Herald Sunnak.

Mivel ennyire negatívan állt a betegségéhez, a rajongók azt hitték, hogy a sztár már el is kezdte elhagyni magát, és láthatóan is megviseli a testét a gyilkos kór. Éppen ezért mindenkit meglepett, amikor tegnap - szintén egy jótékonysági aukción - olyan topformában jelent meg, hogy meg nem mondanánk, hogy halálos betegséggel küzd. Boldogan mosolygott a kamerába Sandy ruhatárával, és a híres Pink Ladies autó előtt, ami szintén kalapács alá került tegnap.

Így néz ki ma John Travolta

A Grease Danny Zukója, John Travolta is nagyon megváltozott - legújabb külsejével fel sem ismernéd!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük