John Travolta új külseje elképesztő - Alig lehet ráismerni a Grease sztárjára
A rajongók nem bírják megszokni John Travolta új külsejét.

john-travolta-uj-kulso-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Travolta a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb szépfiúja volt, aki olyan filmekben tűnt fel, mint a Grease, a Szombat esti láz, a Nicsak, ki beszél!-filmek vagy az ikonikus Ponyvaregény.

Így néz ki ma John Travolta

A színész külseje is egyedi volt: dús, fekete loboncát és kék szemeit imádták a nők. Persze, a huncut nézése még mindig megvan, azonban a hajkoronájától megvált: néhány hónapja teljesen kopasz lett a 65 éves sztár. Ugyan régóta pletykálták, hogy már évek óta teljesen csupasz a feje teteje, és parókával próbálja elfedni, ez idáig tagadta a híreszteléseket.

Igaz, most sem vallotta be, hogy mostanáig parókát viselt, azonban beszédes, hogy végre felvállalta a természetes valóját, és már egyetlen szál haj sem nő a feje búbján. Állítólag a családja kérésére lett kopasz, ugyanis ők megunták a férfi hiúságát, és közölték vele, hogy nekik sokkal jobban tetszik haj nélkül, így aztán a paróka repült, és a kopaszság maradt.

A rajongók elég vegyes fogadtatással szembesültek a változással: voltak, akik szerint sokkal jobban néz ki ezzel a külsővel, sőt, már-már Vin Dieselhez hasonlították, míg másoknak jobban tetszett a dús fürtökkel megáldott Travolta.

Még mindig sokan ledöbbennek az új külsején, a legújabb fotója alá ilyen kommentek érkeztek: "Ez a haj! Vagyis a haj hiánya... még mindig nem tudom megszokni...", "Így is nagyon sármos, nem a haj teszi a szexisséget", "Örülök, hogy végre felvállalta magát, nincs a kopaszodásban semmi szégyellni való, az élet része" - írták a hozzászólók.

John Travolta és felesége már 25 éve imádják egymást

John Travolta és Kelly Preston neve összefonódott az évtizedek során. Nézd meg a közös fotóikat - látszik, hogy még mindig odavannak egymásért.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük