Élő adásban kérték meg a sportolónő kezét, miután vereséget szenvedett az olimpián: videón a megható pillanat
Az argentin María Belén Pérez Maurice-t interjúkészítés közben jegyezték el.

maria-perez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Július 23-án startolt el a 2020-as tokiói olimpiai játékok, a sportesemény augusztus 8-áig fog tartani, bár még van idő a fináléig, azonban már most borítékolható, hogy a legmeghatóbb pillanatok közé María Belén Pérez Maurice lánykérése is bele fog tartozni.

Az olimpián Argentínát képviselte a 36 éves vívó, aki Márton Annával mérkőzött meg a nyolcaddöntőbe való továbbjutás reményében.

Lánykérés történt az olimpián

Bár a magyar sportoló ellen kikapott María Belén Pérez Maurice, valószínűleg ha egyszer visszatekint erre az ominózus napra, nem a veresége jut majd az eszébe. Éppen interjút adott az argentin tévének, amikor hirtelen megjelent mögötte edzője és szerelme, Lucas Saucadó. A férfi egy kis papírlapot tartott mögé, amelyre felírta a nagy kérdést. A teljes videót te is megnézheted az alábbi YouTube-videóban.

Természetesen a sportolónő, amint észrevette kedvesét, rögtön megfordult, majd a szöveg láttán egyből megörült, közben a férfi térdre is ereszkedett, majd miután feltette neki újra a kérdést, viccesen megjegyezte neki, hogy mondjon igent, mert túl sok ember nézi őket. Maurice meghatódva fogadta el az ajánlatot, még egy könnycseppet is elejtett. Az aranyos pillanatuk sokakat meghatott.

A sportolónő még az Instagram-oldalára is feltöltötte mindezt.

Rengetegen gratuláltak nekik: "Pont láttam a tévében ezt, annyira izgatott lettem, és úgy örültem nektek.", "Ez bekerül a történelemkönyvbe, gratulálok!", "Sok boldogságot nektek" - írták a rajongók.

17 éve vannak együtt, a férfi hasonló módon, 2010-ben, a párizsi világbajnokságon próbálta megkérni a sportolónő kezét, ám akkor Maurice csak ennyit válaszolt neki: "Ez csak egy vicc, nem?" 11 évvel később viszont beadta a derekát. 

Michael Phelps családja

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen aranyosak Michael Phelps fiai, Boomer, Beckett és Maverick.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük