Nigella Lawson 20 kiló fogyás után - Ilyen csinos még sosem volt a tévés szakácsnő
A sztárséf fantasztikusan néz ki a friss fotóján.

nigella-lawson-fogyas-utan-csinos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nigella Lawson a világ egyik legismertebb szakácsnője, aki nem éppen arról híres, hogy megvonna akár egy finom falatot is a szájától. A sztárséf híresen antidiétázó, aki szerint nem egészséges, ha az ember kínozza a saját testét, csak azért, mert a magazinok azt mondják, hogy csak bizonyos kiló alatt lehet valaki csinos.

Így néz ki a fogyása után

Ennek ellenére a stressztől bizony, róla is leolvadtak a kilók - először nagyon ijesztően festett az új külsejével beesett arcának köszönhetően, azonban mostanra rendbe jött, és hozzáidomult a teste is a fogyáshoz.

Az új fotóján már valami fantasztikusan néz ki, a fogyásnak köszönhetően sokkal fiatalabbnak is tűnik, meg nem mondanánk, hogy januárban már hatvanéves lesz, inkább kora negyvenesnek saccolnánk.

Legutóbb a Woman's Weekly magazinnak készült róla egy fotó, melyen egy igazán helyes, rózsaszín tüllszoknyában és hozzá illő, áttetsző felsőben pózolt egy helyes kis olasz fagylaltozó kirakatában.

A fotózás oka nem más, mint az, hogy Nigella visszatér az ausztrál Masterchef zsűrijébe George Calombaris, Gary Mehigan és Matt Preston oldalán. Eddig az új szakácskönyvén, az At My Table: A Celebration of Home Cooking - azaz Az asztalomnál: az otthoni főzés ünneplése - című könyvén dolgozott.

Nigella fogyása képeken

A sztár összesen 20 kilótól szabadult meg - nézd meg, milyen drasztikus a változás.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük