A 62 éves Nigella Lawson fantasztikusan néz ki új képein: lila ruhában tündökölt egy fesztiválon
Nigella Lawson nagyon fiatalosan néz ki új képein.

nigella-lawson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban több külföldi sztárséf és gasztroguru műsorát vetítették az elmúlt évtizedekben a csatornák, idetartozik Gordon Ramsay, Jamie Oliver és Nigella Lawson is. Utóbbinak jelenleg a TV2 Séf vetíti rendszeresen Nigellisima című főzőshow-ját.

Lawson a könyveivel, később a televíziós műsoraival vált népszerűvé világszerte. Januárban ünnepelte 62. születésnapját, a friss fotóit elnézve sokan meg sem tudnák tippelni a korát. Fantasztikusan néz ki.

Nigella Lawson friss fotókon

A Melbourne-ben megrendezett Food & Wine Fesztivál nyitónapján vett részt, a rendezvényt április 9-éig tekinthetik meg a látogatók. Nigella egy szép, lila ruhát viselt az eseményen, ami szuperül állt rajta. A kreáció szépen kiemelte darázsderekát.

profimedia-0672786696
Fotó: Profimedia

Miután elvégezte az egyetemi tanulmányait a ’80-as években, könyvismertetőként és étteremkritikusként kezdte, majd szerkesztő lett 1986-ban a The Sunday Timesnál. A ’80-as évek végén szabadúszó újságíróként dolgozott. 1998-ban jelent meg a How To Eat című könyve, amely kulináris tippeket tartalmaz az előkészítésről és az időmegtakarításról, csak Nagy-Britanniában 300 000 példányban kelt el, ezzel bestseller lett. A kritikusok is dicsérték kiadványát. Második könyve, a Hogyan váljunk házi istennőkké újabb sikereket hozott számára, az év írója lett hazájában.

Saját főzőműsort kapott, a Nigella falatozója volt az első ilyen show-ja, később a 2000-es és 2010-es években további produkciókat gyártott, ilyen volt a Nigella konyhája, a Nigella minden esetre vagy az Egyszerűen Nigella. Utolsó könyve 2020-ban jelent meg Cook, Eat, Repeat címmel.

Az élete során számos tragédiát átélt, 25 éves volt, amikor elveszítette édesanyját, lánytestvére, Thomasina 1993-ban, 32 évesen hunyt el 1993-ban, a mellrák vitte el. Első férje, John Diamond torokrákkal küzdött, a férfi 2001-ben adta fel a harcot. Miután elveszítette párját, depresszióval küzdött.

2003-ban Charles Saatchi felesége lett, 2013-ban azonban egy lesifotós úgy fotózta le őket, hogy a férfi éppen megragadta Nigellát a torkánál, amiből óriási botrány lett, a brit sajtó hetekig a magánéletükkel foglalkozott, majd a válásukról is részletesen beszámoltak. Végül ugyanebben az évben vége lett a házasságuknak.

profimedia-0672786718
Fotó: Profimedia

A 2013-as botránya sok mindent megváltoztatott az életében.

- Valószínűleg kevésbé vagyok nyitott, mint voltam. Nem arról van szó, hogy nem akarok sok mindent elmondani magamról. Ez bonyolult. Úgy gondolom, hogy egyensúlynak kell lennie a védelem és a túlzott megosztás között - fogalmazta a BBC-nek.

A mai napig imád új kiadványokat készíteni.

- Miután megírtam egy könyvet, mindig izgulok, hogy soha nem lesz ihletem egy másikra. Van néhány ötletem, aztán néha egy egészen más könyv kerekedik ki azokból - mesélte.

Gordon Ramsay lánya bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Holly Ramsay bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük