Friss! Megszületett Nicole Richie második babája
Különös nevet kapott
A korábban vadóc életű híresség a napokban adott életet gyerkőcének, a hírek szerint minden rendben zajlott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint a korábban botrányairól elhíresült Nicole Richie életet adott második gyermekének.

Már négytagú a sztárcsalád

Az emlékezetes eseményre a világ legszerencsésebb napján, 2009. szeptember 9-én, szerdán, valamikor a hajnali órákban került sor, amikor is több óra vajúdás után kibújt mamija pocakjából a három és fél kilós lurkó.


Mind a 27 éves sztármami, mind pedig a büszke rockerpapa, Joel Madden rendkívül örült a kis jövevénynek. Mint közleményükben megosztották rajongóikkal, a kisfiúnak a kétségkívül különleges Sparrow James Midnight Madden nevet adták.

Hogy miért veréb, és mi okból éjfél, arra csak a boldog szülők tudják a választ, ám azt egyelőre megtartották maguknak.

Az újszülöttnek egyébként van egy nővérkéje is: az ugyancsak egyedi névvel rendelkező Harlow Winter Kate Madden már húsz hónapos.

Megszelídült a vad lány

Valószínűleg kevesen gondolták volna néhány évvel ezelőtt, hogy Paris Hilton kebelbarátnője - együtt bulizták át a Los Angeles-i éjszakákat - képes lesz maga mögött tudni a züllést, ráadásul szinte egyik napról a másikra.

Richie 2006 vége felé ismerkedett meg a Good Charlotte banda énekesével, a nála két évvel idősebb Joel Maddennel.

A férfi nem sokkal azelőtt szakított Hilary Duff-fal, akivel két évig voltak együtt, míg a celeblánynak az azóta tragikusan elhunyt DJ AM-mel váltak külön útjaik.

Még csak néhány hete jártak, amikor Richie-t letartóztatták ittas vezetésért, majd 2008-ban négy nap börtönre ítélték - ám végül csak 82 percet töltött rács mögött.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ám 2008 januárjától - ekkor született meg a kislánya - visszafogott életvitelre váltott, és most már a család körül forog minden gondolata.

Ezt is szeretjük