Az 54 éves Nicole Kidman dögös miniruhában pózolt a címlapon: elképesztően néz ki a színésznő

Nicole Kidman új címlapfotója remekül sikerült.

nicole-kidman-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman legújabb minisorozatát, a Nine Perfect Strangerst augusztus 18-án mutatták be a Hulu streamingszolgáltatón.

A produkció népszerűsítése érdekében a Marie Claire ausztrál kiadása készített vele egy nagy interjút, emellett külön fotózásra is felkérték.

Nicole Kidman a Marie Claire címlapján

Az 54 éves színésznő Darren McDonald fotósnak pózolt egy nagyon dögös, fekete-fehér Yves Saint Laurent miniruhában. A kreációt Anthony Vaccarello álmodta meg. A rajongók is ámultak a végeredményen: "Ejha, Nicole Kidman gyönyörűbb, mint valaha!", "Elegáns és csodás lett ez a kép!", "Annyira szép ezen a fotón, Nicole!" - írták.

Az interjúban szót ejtett a karrierjéről, eddig több mint hatvan produkcióban szerepelt, egy Oscar-, öt Golden Globe- és két Emmy-díj díszíti a polcát.

- Annyira megdöbbentő ez az egész, de hihetetlenül büszke és hálás vagyok, mert tudom, mit jelent eddig eljutni. Mindenért keményen meg kellett küzdenem, egyik sikeremet sem tálcán nyújtották. Sem nekem, sem a férjemnek. Keith mindig azt mondja nekem, hogy a házunk összes tégláját egy-egy munkánk alkotja. Ezt sosem felejtjük el - mesélte.

Keith Urban countryzenésszel 2006 óta házasok, két lányt nevelnek, Sunday 2008-ban, Faith 2010-ben jött a világra. Tom Cruise-zal kötött házasságából két gyermeket fogadott örökbe, Isabellát és Connort, róluk nem tudni, hogy mennyire közeli a viszonyuk, a pletykák szerint nem túl mély, ugyanis volt férje a szcientológia vallás hívője. Az egyház szabályai szerint, ha a házastársak elválnak, és az egyikőjük kilép a gyülekezetből, ő nem tarthatja a kapcsolatot a gyerekeivel.

- Bárcsak több gyerekem lehetett volna, de nem kaptam meg ezt az esélyt az élettől. Legalább tíz gyereket felneveltem volna - mesélte.

Sajnos többször elvetélt, de ma már ezeket a veszteségeket elfogadta.

- Ezzel nincs semmi baj, hiszen másoknak ugyanúgy az édesanyja vagyok. Emellett van hat unokahúgom és unokaöcsém, 12 gyerkőcnek pedig a keresztanyja vagyok. Imádom az anyaságot, és persze a gyerekeket is. Furcsák, viccesek és teljesen őszinték. Jó azt látni, ahogy felcseperednek, majd elindulnak a saját útjukon.

Igazi csodának tartja azt is, hogy megismerhette a férjét. Amikor Tom Cruise-zal tönkrement a házassága, nagyot csalódott a szerelemben, azt gondolta, az ő életébe már sosem toppan be az igazi, de tévedett.

- Két ausztrál ugyanabban az évben született, de mégis más világban és más helyen élnek, akkor mégis hogyan történhetett ez? Szerintem bennünket egymásnak szánt a sors - tette hozzá.

Nicole Kidman lányai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagyok Nicole Kidman lányai.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük