Ők Nicole Kidman ritkán látott kamasz lányai: Sunday 14, Faith 12 éves

Nicole Kidman férjével és gyerekeivel mutatkozott a reptéren.

nicole-kidman-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman és férje, Keith Urban lányaikkal utaztak Los Angelesből Sydney-be a hétvégén. Azért mentek Ausztráliába, hogy ott töltsék az ünnepeket.

Nicole Kidman gyerekei

A 14 éves Sunday és a 12 esztendős Faith rengeteget változtak, mióta utoljára, 2021-ben láttuk őket. Akkor a Golden Globe-gálán szerepeltek szüleik oldalán. Különösen a kisebbik lány nőtt sokat.

Kidman és Urban is nagyon családcentrikusak, sőt, amikor a színésznő külföldön forgat, szerettei mindig követik őt mindenhova. A 2022-es karácsonyt azért nem az Egyesült Államokban töltik, mert a zenész és a filmcsillag édesanyja is már nagyon idős.

- Az anyukám most lett nyolcvanéves, és Nic anyja... ki tudja, hány közös karácsonyunk lehet még együtt - fogalmazta a Daily Telegraphnak Urban.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sokat nőtt Sunday és Faith.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük