Ők Nicole Kidman ritkán látott kamasz lányai: Sunday 14, Faith 12 éves
Nicole Kidman férjével és gyerekeivel mutatkozott a reptéren.

nicole-kidman-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman és férje, Keith Urban lányaikkal utaztak Los Angelesből Sydney-be a hétvégén. Azért mentek Ausztráliába, hogy ott töltsék az ünnepeket.

Nicole Kidman gyerekei

A 14 éves Sunday és a 12 esztendős Faith rengeteget változtak, mióta utoljára, 2021-ben láttuk őket. Akkor a Golden Globe-gálán szerepeltek szüleik oldalán. Különösen a kisebbik lány nőtt sokat.

Kidman és Urban is nagyon családcentrikusak, sőt, amikor a színésznő külföldön forgat, szerettei mindig követik őt mindenhova. A 2022-es karácsonyt azért nem az Egyesült Államokban töltik, mert a zenész és a filmcsillag édesanyja is már nagyon idős.

- Az anyukám most lett nyolcvanéves, és Nic anyja... ki tudja, hány közös karácsonyunk lehet még együtt - fogalmazta a Daily Telegraphnak Urban.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sokat nőtt Sunday és Faith.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük