Friss fotókon Gabriela Spanic 14 éves fia: már ekkorát nőtt Gabriel de Jesús
Gabriela Spanic és fia Görögországban nyaralnak.

gabriela-spanic-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gabriela Spanic a múlt hónapban két hetet töltött Magyarországon, ugyanis a Dancing With The Stars utolsó két adásában a zsűri között foglalhatott helyet.

Amikor hazánkba látogatott, a Feminának még exkluzív interjút is adott. A latin sztárral akkor eljött 14 éves fia, Gabriel de Jesús is, aki rajong Magyarországért. Már akkor lehetett tudni, hogy az év végén elmennek majd nyaralni a gyermekével, végül Görögországra esett a választásuk.

Gabriela Spanic és fia

A 49 éves színésznő az Instagram-oldalára tett fel több nyaralós képet, amelyeken a fia is szerepel. A kommentelők között rengeteg görög rajongó kifejezte háláját, hogy az országukat választották pihenésük céljául.

- Én itt, Görögországban élvezem a jól megérdemelt családi vakációmat egy év kemény munka után, hála istennek - fogalmazta a fotók alatt.

Bár a posztban nem jelölte meg, pontosan melyik helyre utaztak, de a szemfüles kommentelők kiszúrták, hogy Thesszalonikiben vannak, amely Görögország második legnagyobb városa.

Novemberi interjúnkban Spanic elmondta, milyen a viszonya a fiával.

Nagyon szoros a viszonyunk, ő a társam, a barátom és a fiam egyben. Nagyon sokat kommunikálunk, mindent elmesél és megoszt velem. Kicsi korától kezdve úgy neveltem, hogy mi egy jó csapattá kovácsolódjunk. Még egy közös dalunk is van, amelynek arról szól a szövege, hogy milyen jó csapat vagyunk. Nincsenek egymás előtt titkaink. 

Emlékszel Natalia Oreiróra?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki a színésznő most, 44 éves korában! 

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: TV2 Sajtószoba/Gazdag Éva

Ezt is szeretjük