Tom Cruise és Katie Holmes cuki kislányából szép tinédzser lett: a 16 éves Suri tiszta anyja
Friss fotókon mutatjuk Suri Cruise-t.

suri-cruise-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise és Katie Holmes egy szem lánya idén áprilisban ünnepelte 16. születésnapját. Suri Cruise bár nem a nyilvánosság előtt éli az életét, ettől függetlenül a lesifotósok rendszeresen megörökítik New Yorkban.

Friss fotókon Suri Cruise

Suri szinte a szemünk előtt nőtt fel, ugyanis születése napja óta óriási a figyelem körülötte. Amíg a szülei együtt voltak, szinte nem volt nap, hogy ne jelent volna meg egy friss kép róla. Több fotón éppen hatalmas hisztiket csapott ki, emiatt ráaggatták az elkényeztetett sztárcsemete címkét. Persze abba már nem gondoltak bele a pletykalapok újságírói, hogy a hisztirohamok a kisgyerekeknél elég sűrűn előfordulnak.

Szülei válása után az anyja nevelte tovább, jelenleg is New Yorkban élnek, Holmes a nyilvános eseményeken általában egyedül mutatkozik, a lányával sosem jelenik meg a vörös szőnyegen. Egyedül New York utcáin lehet őket együtt látni. Bár Suri egyelőre nem a reflektorfényben éli mindennapjait, van rá esély, hogy egy nap a középpontba kerül, ugyanis érdekli a zene és az éneklés. Édesanyja saját rendezésű filmjében, az Alone Togetherben is hallható az egyik dala, a Blue Moon.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Suri Cruise.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük