A Backstreet Boys Nick Cartere a lányok kedvence volt: 43 éves korára 3 gyönyörű gyereket nevel

Nick Carter két csodaszép kislány egy és édes kisfiú büszke apukájaként éli az életét.

nick-carter-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Backstreet Boys volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb fiúegyüttese, akikért tinilányok milliói rajongtak. AJ McLean, Nick Carter és Howie Dorough-nak már bebiztosított helye volt a meghallgatásokkor, később csatlakozott hozzájuk Kevin Richardson és Brian Littrell.

Olyan slágerekkel váltak világhírűvé, mint a We've Got It Goin' On, a Get Down, az Everybody (Backstreet's Back), az I Want It That Way, az As Long As You Love Me vagy a Quit Playing Games. Nick Carter, a sármos énekes azóta rengeteget változott, ma már három gyermek édesapja.

Nick Carter gyerekei

2008-ban ismerte meg élete szerelmét, Laurent. 2014-ben keltek egybe, azóta pedig három gyermeket vállaltak. Odin 2016-ban, Saoirse 2019-ben, Pearl 2021-ben látta meg a napvilágot.

Az édesapa nagyon büszke mindhárom gyermekére, akik a megszólalásig hasonlítanak rá. Közös családi képeiket elnézve tőle örökölték tejfölszőke hajukat és vidám mosolyukat.

A Backstreet Boys sztárja előszeretettel oszt meg közös fényképeket a kicsikkel együtt, ezzel is kifejezve, hogy a szeme fényei, és nagyon fontosak az életében. Édes fotójukat, amelyen három gyermekével látható, imádták a rajongók. A büszke édesapa ölében ül két kislánya és kisfia, miközben boldogan mosolyognak a kamerába.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

„Végre itthon!” - írta a poszthoz, amelyet hamarosan elleptek a dicsérő kommentek.

A People-nek adott 2022-es interjújában elárulta, hogy az apaság csodálatos érzés, amely minden egyes nap szeretetre és odafigyelésre tanítja.

- Olyan ez, mintha három különböző személyiséged lenne a gyerekekkel, három különböző szükséglettel, három különböző emberi lénnyel, akik szeretetre és figyelemre vágynak. Egyrészt ott van egy kicsi, aki mindig sír, aztán van egy lányod, aki nagyon akarja a figyelmedet, és még egy fiad is. Ráadásul mindez egyszerre történik veled. Imádom a kihívást, ami ezzel az egésszel együtt jár. 

Így fest ma Gary Barlow és a többi Take That-tag

Sokak legnagyobb kedvence Gary Barlow volt akkoriban, sőt hazájában, Angliában a legnépszerűbb dalszövegírók közé sorolják. 14 olyan slágert írt, ami az első helyre került a slágerlistákon, például Robbie Williams Candy című dalát is ő szerezte. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest ma Gary Barlow és az együttes többi tagja.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük