Nick Carter feleségének már ekkora a babapocakja: a Backstreet Boys szépfiúja 3 gyerekes apa lesz
Nick Carter felesége, Lauren hamarosan megszül.

nick-carter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a '90-es években a Backstreet Boys berobbant a köztudatba, a tinilányok első számú kedvenceivé váltak. Mindenkinek megvolt a maga bálványa, sokan a szőke, kék szemű Nick Carterért epekedtek, aki a csapat legfiatalabb tagja volt. Mindössze 13 éves volt, amikor 1993-ban megalakult az együttes.

Az énekes tinédzserként megküzdött a maga démonjaival, alkohol- és drogproblémái is voltak, azután vált teljesen józanná, amikor szívbetegséget diagnosztizáltak nála. A 2000-es évek nemcsak a függőségeitől való búcsút, hanem az igaz szerelmet is meghozta számára, 2008-ban ismerkedett meg Lauren Michelle Kitt-tel, akit 2014-ben feleségül vett. Családot alapítottak, a sztárfeleség harmadik babájukkal várandós.

Nick Carter felesége hamarosan megszül

Carter még a húsvéti ünnepek alkalmával posztolt Instagram-oldalára egy családi fotót, amelyen jól látszik Lauren kerekedő babapocakja, a nő jelenleg a kilencedik hónapban jár, így hamarosan világra hozza harmadik gyermeküket.

Sokat küzdöttek azért, hogy szülőkké váljanak, amikor Lauren először esett teherbe, sajnos akkor a picit elveszítették. 2016-ban megtörtént a csoda, fiuk, Odin április 19-én született meg. 2018-ban ismét teherbe esett, már a baba neme is kiderült, kislányt vártak, ám sajnos a feleség újból elvetélt. Végül ismét megtörtént a gyermekáldás, 2019. október 2-án egészséges kislányt hozott a világra, aki a Saoirse nevet kapta.

2021 januárjában a People magazinnak adott interjújukban mesélték, hogy a harmadik baba érkezése teljesen váratlanul érte őket. Lauren már öt és fél hónapos várandós volt, amikor megtudta, hogy egy újabb Carter baba növekszik benne.

- Elhatároztam, hogy nekem csak két gyerekem lesz, és intézkedtem is erről, hogy ez így legyen. A két gyermekünk már meg is volt, így teljesen meglepetésként ért a harmadik baba érkezése. Nem is jöttem rá, hogy állapotos vagyok, amíg nem lettem körülbelül öt és fél hónapos terhes. Nem voltak tüneteim, nem történt semmi olyan, ami arra utalt volna, hogy terhes lennék. Egy napon viszont úgy éreztem, mintha valami megmozdult volna a testemben. Mondtam is Nicknek, hogy valami nincs rendben velem, muszáj elmennem orvoshoz. Valami gond van - magyarázta Lauren.

Carter felesége nagyon megijedt, azt hitte, daganatos beteg, de szerencsére erről szó sem volt, áldásnak érzi, hogy ismét várandós lett, hiszen sajnos a teherbe esés számára sosem volt zökkenőmentes.

- Nem számít, mit csinálsz, függetlenül attól, milyen vitaminokat szedsz, egészségesen táplálkozol-e, vagy nem használsz olyan termékeket, amelyekben vegyi anyagok vannak, nem számít. Ha a tested felkészült erre, akkor megoldja. Ha nem, akkor nem. Lehetsz a legegészségesebb, majd eleshetsz, vagy autóbalesetet szenvedhetsz, bármi történhet az emberrel. Muszáj volt elengednem mindezt, mert tényleg csinálhatok bármit, erre mégis másképp alakulnak a dolgok. Megtanultam, hogy ezt nem tudom irányítani. Egyik vetélés sem volt az én hibám vagy Nick hibája. Senki sem hibás. Ez csak a sors - tette hozzá a feleség.

A picit áprilisra várják, így valószínűleg napokon vagy heteken belül Nick és Lauren háromgyerekes szülőkké válnak. Az énekes is nagyon boldog, hogy újra apai örömök elé nézhet.

- Mindig is azt szerettem volna, hogy legyenek valakik az életemben, akiket feltétel nélkül szerethetek, illetve mindent megadjak a feleségemnek és a gyerekeimnek teljesen önzetlenül. Most, hogy már van családom, az áloméletemet élem, hálásnak és áldottnak érzem magam - mondta a lapnak Nick Carter.

Így élnek most a Take That tagjai

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Take That tagjai az elmúlt évtizedekben.

Ezt is szeretjük