Az Így jártam anyátokkal Barney-jának ilyen szép a lánya: Neil Patrick Harris friss fotókon mutatta meg Harpert
Neil Patrick Harris családjával a Galápagos-szigeteken nyaralt. Az ott készült képeken látszik, milyen szép kiskamasz lett a lánya.

neil-patrick-harris-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Neil Patrick Harris ikonikus csajozós szövegeit az Így jártam anyátokkal című sorozatból nehéz lenne elfelejteni. Mindenki Barney Stinsonja olyan karakter, aki örökre beírta magát a tévétörténelembe. A szoknyapecér nőcsábász és megformálója között nem sok a hasonlóság, míg a figurára nem volt jellemző a monogámia, addig a színész hosszú évek óta él boldog párkapcsolatban.

Párjával, David Burkával a 2000-es évek elején találkoztak egy közös ismerősük révén. Első randijukra 18 esztendővel ezelőtt került sor. Már szülők voltak, amikor 2014-ben kimondták a boldogító igent: béranya hozta világra ikergyermekeiket 2010 októberében.

Neil Patrick Harris lánya

Elég csak megpillantanunk Harperrel és Gideonnal közös családi fotóikat ahhoz, hogy tudjuk, a legnagyobb idill itatja át a mindennapjaikat. Ők az a fajta sztárpár, akik ugyan nem posztolnak mindennap képeket a csemetéikről, nem rejtegetik fiukat és lányukat. Legutóbb a közös vakációjukról láthattunk pár felvételt. A Galápagos-szigeteken pihentek április elején, az ott készült képek pedig nemcsak arról árulkodtak, milyen jól érezték magukat, hanem azt is megmutatták, mekkorák már a gyermekek. Szintén szembetűnő rajtuk, Harper ahogy nő, egyre szebb. A kislány idén már 12 szál gyertyát fújhat el a szülinapi tortájáról. Magas és bájos kiskamasz lett, aki szülei szerint igazi pezsgő személyiség.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kiskamasz lett Neil Patrick Harris lányából, a 11 éves Harperből.

Ezt is szeretjük