Az Így jártam anyátokkal főszereplője nagyon megváltozott - A 46 éves Josh Radnort hirtelen fel sem ismertük
Mutatjuk az Így jártam anyátokkal szereplőit napjainkban.

így-jártam-anyátokkal
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Így jártam anyátokkal című sorozat 2005 szeptemberében kezdte meg hódító útját a tengerentúlon, hazánkban pedig három évvel később startolt el. 

Az Így jártam anyátokkal szereplői akkor és most

Bár a széria műfaját tekintve klasszikus szituációs komédiának mondható, mégis tudott újat mutatni azzal, hogy legelső epizódjától kezdve tudtuk, mivel fogják lezárni a cselekményt: a főszereplő feleségének leleplezésével. Bár a sztori végkimenetelét a legtöbb rajongó csalódásnak tartotta, az egyedi történetmesélése és habókos karakterei miatt sokan ma is szívesen nézik vissza epizódjait egy unalmas délutánon. 

A figurák közt mindenki meg tudta találni azt, aki a szívéhez legközelebb áll: egyesek Barney szoknyapecér stílusát imádták, mások Marshall jólelkűségével vagy Lily anyáskodó természetével tudtak azonosulni, ám olyanok is akadtak, akik a fiús Robin és az örök romantikus Ted miatt tapadtak a képernyők elé. Utóbbit Josh Radnor keltette életre, aki 46 éves korára korántsem úgy fest, mint ahogy annak idején megismertük: immár deres hajjal és jókora borostával láthatjuk viszont. Karrierjét tekintve is történtek változások az életében. Ugyan nem mondott le a színészetről, manapság inkább a zenére koncentrál. A Radnor and Lee formáció énekese és dalszerzője lett, legújabb albumuk 2020 májusában jött ki Golden State címmel.

Nem Josh Radnor az egyetlen, aki sokat változott az elmúlt 16 esztendőben. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festenek ma az Így jártam anyátokkal szereplői.

Ezt is szeretjük