A 43 éves Natalia Oreiro smink nélkül szelfizett: elképesztően néz ki a Vad angyal sztárja
Natalia Oreiro jócskán letagadhat a korából, arcán alig vannak ráncok.

natalia-oreiro
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szappanoperák hősnői mindig kifogástalan külsővel jelennek meg a képernyőn. A sorozatok készítői még a legdrámaibb pillanatok közben is gondosan ügyelnek arra, hogy díváik legördülő könnycseppjei ne rontsák el a megjelenésüket. A tökéletesre szárított haj, a kirúzsozott ajkak és a hatalmas műszempilla imidzsük elengedhetetlen részét képezte.

A való életben a színésznőket nem kötik gúzsba ezek a szabályok, hála a közösségi médiának, olyan képet kaphatunk róluk, mintha közeli ismerőseink lennének.

Natalia Oreiro smink nélkül

Natalia Oreiro szívesen megmutatja magát smink nélkül az Instagramon, őt egyáltalán nem feszélyezi, ha teljesen natúr arccal lép kamera elé.

A poszt alapján lehetetlen lenne megtippelni a korát. A 43 éves szépség arcán csak elvétve látszanak a ráncok. Menta színű, csipkés felsőjében és karika-fülbevalójával olyan bájosan fest, hogy egy leheletnyi festékre sincs szüksége.

Rajongói élnek-halnak ezért a természetes fotóért, sokan úgy gondolják, kedvencük szép vonásain csak rontanának a kozmetikumok.

A cikk az ajánló után folytatódik

Fiatalosságát nem csak az anyatermészetnek köszönheti, egészséges életmóddal tartja karban magát. Hisz abban, hogy a helyes táplálkozás csodákat művel a bőrével, rengeteg zöldséget fogyaszt, és a húst évtizedek óta kerüli, írta meg a spanyol Glamour magazin.

A szappanoperasztár 1998-ban tett szert világhírnévre, amikor eljátszotta a fiús külsejű árvát, Millit, a Vad angyal hősnőjét. Emberek millióinak szívébe lopta be magát ezzel a szereppel, bár hazánkban már csak a sorozat ismétlőepizódjaiban csodálhatjuk meg alakítását, Uruguayban és Oroszországban a mai napig ünnepelt és foglalkoztatott sztár. 

Így fest most a Vad angyal szívtiprója

Nők milliói rajongtak világszerte az Ivót alakító Facundo Aranáért, aki a sorozat elején még hosszú hajjal mutatkozott, ám a történetben megvált a copfjától. Persze a stílusváltás után is igazi szőke herceg maradt sokak szemében.

Ezt is szeretjük