Natalia Oreiro megmutatta egyetlen gyermekét: Merlín már 10 éves nagyfiú
A Vad Angyal sztárja, Natalia Oreiro tíz évvel ezelőtt lett édesanya, egy csodaszép kisfiú boldog anyukája.

Foto-Muneca-Brava-04-(1)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalia Oreiro 1977. május 19-én látta meg a napvilágot Uruguay fővárosában, Montevideóban. Már nyolcévesen színészetet tanult, 12 éves korától aktívan színészkedett, reklámfilmekben szerepelt. 

Mindössze 17 éves volt, amikor a saját pénzéből átköltözött Argentínába, ahol szappanoperákban kezdett kisebb szerepeket kapni. 

Natalia Oreiro kisfia

1995-ben, mindössze 18 évesen szerepet kapott az Édes Anna című sorozatban, ekkor ismerte meg későbbi szerelmét, a nála húsz évvel időseb zenészt, Riccardo Mollót. 

Csak néhány évvel később, 2001-ben jöttek össze, de a szerelem akkora volt, hogy már abban az évben összeházasodtak. Házasságuk kiállta az idő próbáját, kicsit több mint tíz éve voltak együtt, amikor 2012 januárjában megszületett első és azóta egyetlen gyermekük, egy kisfiú, aki a Merlín nevet kapta. 

Bár nagyon aktív az Instagram-oldalán, elképesztően ritkán mutatja meg szeme fényét, a kisfiú tizedik születésnapja alkalmából azonban kivételt tett. Egy gyönyörű videót posztolt arról, hogy csemetéje nagyfiúvá cseperedett az évek folyamán.

“A tekinteted egy hang. Egy dal. Ami betakarja a testemet. Szerencse, hogy a fényeddel rám világítasz. Boldog tizedik születésnapot, életünk értelme!” - írta a megható sorokat a színésznő a videó mellé. 

Hazánkban manapság már keveset hallani Natalia Oreiróról, pedig még mindig aktívan színészkedik, filmekben és sorozatokban is gyakran vállal szerepeket. 2021-ben pedig az a megtiszteltetés érte, hogy Vlagyimir Putyin elnöknek köszönhetően ő és a fia megkapták az orosz állampolgárságot. 

Így néz ki most Esmeralda

A '90-es évek egyik legnépszerűbb telenovellája az Esmeralda volt, amit hazánkban legelőször az RTL Klub vetített. A sorozat rajongói végig drukkoltak annak, hogy a jószívű, naiv, vak lány, Esmeralda és a jóképű José Armando egymásra találjanak. A női főszerepet Leticia Calderón alakította, aki a széria 1997-es indulásakor 29 esztendős volt.

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük