Képeken a Mrs. Doubtfire gyereksztárjai - Robin Williams filmbeli csemetéi napjainkban

Képeken a Mrs. Doubtfire egykori gyerekszereplői.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egész világ megdöbbent a hír hallatán, miszerint hétfőn holtan találták kaliforniai otthonában Robin Williamst - 63 éves színész halálát a halottkémi vizsgálat alapján öngyilkosságból eredő fulladás okozta. Számos külföldi és magyar tévécsatorna műsorára tűzte egy-egy ismert filmjét, köztük a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van címűt.

A vígjáték egykori gyerekszereplőit is lesújtotta filmbéli apjuk halálának híre. Lisa Jakub blogjában emlékezett meg Robin Williamsről, aki megvédte az akkor 14 éves lányt, miután kirúgták az iskolából. A színész egy levelet írt az igazgatónak, amelyben többek között arra kérte, vegye vissza Lisát, hiszen a lány szorgalmasan tanul, miközben színészi tehetségét szeretné kibontakoztatni.

Nézd meg képes összeállításunkban, mennyit változtak a Mrs. Doubtfire egykori gyerekszereplői 20 év alatt!

Így néznek ki most a Szívtipró gimi sztárjai

Az ausztrálok legnépszerűbb ifjúsági sorozata, a Szívtipró gimi - eredeti címén Heartbreak High - 1994-ben indult, tehát éppen 20 éve, hogy a főszereplő srácok jól ismert arcokká váltak. Összeállításunkban megmutatjuk, hogyan is festenek ma a sorozat sztárjai, nézd meg kedvenceidet!

Fotók! Így néznek ki most a Szívtipró gimi sztárjai - 20 éve kezdődött a sorozat

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük