Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya páratlan szépség: Deva lábai előtt hever a divatszakma

Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya meghódította a divat világát, Deva gyönyörű és keresett modell.

Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya, Deva
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya, a 18 éves Deva Cassel páratlan szépség, aki egyértelműen a színésznő genetikáját és különleges arcvonásait örökölte.

Éppen ezért nem meglepő, hogy kihasználva az adottságait, édesanyja nyomdokaiba lépve ő is meghódította a divatvilágot, és a modellkedés berkein belül helyezkedett el.  

Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya, Deva

Deva még nagyon fiatal, azonban igazán sikerorientált és ambiciózus. Elszántan építi modellkarrierjét, többek között olyan magazinok címlapján szerepelt már, mint a Harper's Bazaar vagy a Vogue. A fekete hajú szépség a Dolce & Gabbana márkájának is többször modellt állt már, friss képein csak ámulunk. 

Mindössze 15 éves volt, amikor a Dolce & Gabbana arca lett, 2020 tavaszán az egyik parfümjüket kezdte reklámozni. A márka több divatshow-jának kifutóján is modellként vonult, ezzel is beírva magát a nagy nevek közé.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Instagramján is igen népszerű, már több mint 900 ezer követővel büszkélkedhet. Rajongói mindig odáig vannak a szexi vagy éppen elegáns megjelenéséért, és folyamatosan megjegyzik, hogy úgy néz ki, mint az édesanyja.

Deva a színészet iránt is érdeklődik. Már egészen kicsi korában elkísérte szüleit a forgatásokra, így nem csoda, hogy beleszeretett ebbe a világba. A The Beautiful Summer című olasz filmben debütál először színésznőként, ahol egy gátlástalan modellt, Ameliát alakítja.

The Glass Magazinnak elárulta, hogy hogyan is viszonyul a színészethez, ahogyan azt is, hogy nagyon hálás szüleinek a példaértékű neveltetéséért.

- Nem bánnám, ha kipróbálhatnám még jobban a színészetet. Azt hiszem, valójában nagyon élvezném, de tudom, hogy ez egy nehéz szakma, amelynek a tökéletesítése sok időt vesz igénybe, és sok személyes befektetést is igényel. Nagyon nagyra értékelem, hogy a szüleim soha nem kényszerítettek arra, hogy ezt csináljam. Mindig azt mondták nekem, hogy ha nagy leszek, az lehetek, aki csak lenni akarok. Ez pedig arra késztetett, hogy igazán nyitott lettem a legtöbb dologra. 

Nézd meg Heidi Klumot és Leni Klumot az Intimissimi fotózásán!

Heidi és Leni Klum az Intimissimi fehérneműcég arcai lettek, a márka szexi kollekciójában mutatták meg fantasztikus formájukat.

A 49 éves Heidi Klum és 18 éves lánya falatnyi fehérneműkben pózoltak: dögös fotósorozat készült róluk

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük