Az 56 éves Monica Bellucci áttetsző ruhába bújt: vérbeli díva volt a divatmárka fotózásán
Monica Bellucci a Dolce & Gabbana új kampányában szerepel.

monica-bellucci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világmárkák szívesen szerződtetnek le kampányaikra egy-egy hírességet, remélvén, hogy így még nagyobb közönséghez érhetnek el a termékeik.

Monica Bellucci is szívesen mond igent ezekre a felkérésekre, a '90-es évek szexszimbóluma karrierje során több céggel működött közre, legutóbb a Dolce & Gabbana kampányában szerepelt.

Monica Bellucci a Dolce & Gabbana új kampányában

Az 56 éves színésznőről Branislav Simoncik készített több lélegzetelállító felvételt. A fotóművész a portugál Vogue és GQ magazin fotósa, így egy vérbeli profival volt dolga Belluccinak. Az egyik fotón egy dögös, áttetsző ruhát viselt, ami szépen kiemelte nőies alakját.

monica-bellucci
Fotó: Dolce & Gabbana via Bestimage / Northfoto

Még 2015-ben azt nyilatkozta, hogy nem az a típus, aki rendszeresen az edzőtermekben töltené az idejét.

-  A tanácsom az, hogy helyesen táplálkozzon és igyon az ember, jókat hancúrozzon az ágyban, és sokat nevessen. A többi jön magától. Persze volt pár dolog, amiről lemondtam, a tésztáról és az édességekről, hogy beleférjek abba a szexi fűzőbe, amelyben James Bond fejét is elcsavartam. De nincs semmi más titkom, nem az az ember vagyok, aki a reggeli felkelés után már az edzőteremben nyomja hat órakor - magyarázta a Telegraphnak adott interjújában.

Bevallotta, a forgatások előtt még jobban odafigyel az étkezésére, máskor viszont, ha nincs semmi dolga, szívesen fogyaszt tésztát és süteményeket is, persze mindezt mértékkel teszi.

A Vogue-nak arról mesélt 2020 tavaszán, mi a napi szépségrutinja.

- Lefekvés előtt szigorúan lemosom a sminkem, megmosom az arcom, majd hidratálót teszek rá. Reggelente szintén arcmosás után hidratálókrémezek, emellett akkor testápolót is alkalmazok - magyarázta.

Monica Bellucci lányából modell lett

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Monica Bellucci lánya.

Ezt is szeretjük