A 2021-es Miss Universe nyertese dögös fürdőruhában pózolt a színpadon: képeken Harnaaz Sandhu, a világ legszebbje
Az indiai Harnaaz Sandhu fejére került a korona.

harnaaz-sandhu-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén hetvenedik alkalommal rendezték meg a Miss Universe-t, ami a világ legrangosabb szépségversenyének számít a mai napig.

Az izraeli döntőt magyar idő szerint december 13-án, a hajnali órákban tartották meg, a korona végül az Indiát képviselő Harnaaz Sandhu fejére került.

Ő a 2021-es Miss Universe nyertese

A verseny során a lányok többféle ruhában felvonultak a színpadon, nemcsak estélyiben, hanem bikiniben vagy fürdőruhában is megmutatták csodás alakjukat. A nyertes egy nagyon dögös fürdőruhában keltett feltűnést.

harnaaz
Fotó: Amir Levy / Getty Images Hungary

A harmadik helyezett a dél-afrikai Lalela Mswane, a második a Paraguayból származó Nadia Ferreira lett.

Harnaaz 2021 októberében a Rediffnek adott interjút, amelyben elárulta, Piryanka Chopra az első számú példaképe. Chopra a 2000-es Miss World nyertese, manapság színésznő és producer.

- Priyanka Chopra volt mindig is a legnagyobb inspirációm. Ő maga hozta létre a saját márkáját, nemcsak szépségversenyeken, hanem színészi és énekesi tehetsége révén is képviselte Indiát. Büszkévé tette a hazánkat, és remélem, hogy a nyomdokaiba lépek, és hozzá hasonlóan én is visszahozom a dicsőséget.

GettyImages-1237203319
Fotó: Amir Levy / Getty Images Hungary

A családja mindenben támogatja, édesapja őt tartja a família oroszlánjának, a nőgyógyászként dolgozó édesanyja mindig arra tanította, hogy higgyen magában, és pozitív hatással legyen a társadalom többi tagjára. Elmondta, régen a külseje miatt többször bántották őt a kortársai, azonban azt gondolja, hogy a támadások csak megerősítették őt, manapság magabiztosabb, mint valaha.

- Fontos, hogy az emberek felismerjék, a 21. században azt várjuk el, hogy mindenki önmagához hű legyen. A szépség belülről fakad, légy valódi! Nem az a lényeg, hogy nézel ki, hanem az, hogy érzed magad. Valójában ez arról szól, milyen szépek vagyunk belülről.

Az indiai fiatalokhoz is volt pár kedves szava.

- Szeretnék egy kis üzenetet közvetíteni, hogy egyediek vagytok, és ettől váltok szépekké. Ne hasonlítsátok magatokat másokhoz, mert nem ez a vágyatok. Tűzzetek ki saját célokat, és dolgozzatok meg értük keményen.

Rebel Wilson fogyása

Az egykor duci színésznő fantasztikusan néz ki friss képein.

Ezt is szeretjük