Ő Millie Bobby Brown jóképű szerelme: a Stranger Things sztárja így turbékol Jon Bon Jovi fiával

Millie Bobby Brown le sem tagadhatná, hogy mennyire szerelmes Jon Bon Jovi fiába.

millie-bobby-brown
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Millie Bobby Brown, a Stranger Things sztárja 2021 júniusában posztolt először közös képet a híres zenész, Jon Bon Jovi húszéves fiával, Jake Bon Jovival. 

A People magazin szúrta ki, hogy a kapcsolatukról szóló pletykák már 2021 nyarán felröppentek egy autóban készített szelfijük kapcsán. Pár héttel később pedig már kézen fogva sétáltak New York utcáin, felvállalva a szerelmüket a nyilvánosság előtt. A sztárpár le sem tagadhatná, hogy mennyire boldog együtt. 

Millie Bobby Brown és Jon Bon Jovi fia

A színésznő az újév első napján osztott meg egy fekete-fehér képválogatást, amelyen szerelmével együtt látható. Az első képen a kamerába mosolyognak, a másodikon már szenvedélyesen csókolják egymást. 

„Végtelenül szerelmes vagyok az elmúlt évembe! Hálás vagyok egy életen át a barátaimért, a családomért, a szamaramért, Bernardért, a kutyusaimért, a kölyökkutyáimért és a páromért. Következik egy újabb év veled és a minket körülvevő csodálatos emberekkel és kisállatokkal. Csináljuk újra, de még jobban!” - írta a kép alá a színésznő.

Tovább lapozva láthatjuk a 2022-es év szép pillanatait, amelyeket a 18 éves sztár büszkén osztott meg a követőivel. Jake Bon Jovi színésszel való kapcsolata nagyon bensőségesnek és romantikusnak tűnik a posztolt tartalmak alapján.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

December végén a sorozatsztár párjával együtt jelentkezett be az Instagram-oldalán, ahonnan búvárkodós képeket posztolt. A szerelmesek egymásba kapaszkodnak a víz alatt, miközben felfedezik a tenger alatti vízi világot.

„Csak úszunk tovább” - írta ekkor a képéhez a Stranger Things üdvöskéje.

A rajongók mindig imádják, ha együtt láthatják őket. Sokak szerint igazán összeillő párost alkotnak, csak úgy sugárzik róluk a szerelem.

„Imádom, ahogyan egymásra néztek. Mindenkinek ilyen szerelmet kívánok tiszta szívemből!”

„Ebben az évben is itt lesztek egymásnak. Ti vagytok a kedvenc sztárpárosom! Maradjatok mindig együtt, és szeressétek egymást nagyon” - olvadozott egy kommentelő.

millie.bobby.brown2
Fotó: Getty Images Hungary/Taylor Hill

A rajongók nagy örömére előszeretettel jelennek meg nagy rendezvényeken is együtt. Legutóbb 2022 októberében New Yorkban kapták őket lencsevégre az Enola Holmes második részének premierjén.

Brad Pitt és Sinitta

Brad Pitt 1987-ben, 24 évesen tűnt fel a Dallas című sorozat 11. évadában, egészen pontosan négy epizód erejéig. Sokan nem is tudják róla, hogy szerepelt a szériában, ami nem csoda, hiszen nem sok képernyőidőt kapott, az átütő siker pedig csak a '90-es években jött el számára. A dallasos időszakában szeretett bele a különleges szépségű brit énekesnőbe, Sinittába. Kapcsolatuk 1987 és 1988 között tartott, végül a nő hagyta el az akkor még piszkosul fiatal színészt.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük