Ez az a nő, akivel Mila Kunis és férje is csókolózott: a színésznő így élte meg a nem mindennapi élményt

Mila Kunis odáig volt a színésznő csókjáért, akivel férjének is volt már intim jelenete.

mila-kunis-ashton-kutcher-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mila Kunis és Natalie Portman a 2010-ben debütált Fekete hattyú című filmdrámában szerepeltek együtt. Előbbi a fekete hattyú balerináját formálta meg, míg az utóbbi Nina Sayers szerepét alakította. Kettejük között egy románc alakul ki a filmben, amely nem várt fordulatokat tartogat.

Ashton Kutcher felesége, Mila Kunis pikáns részleteket osztott meg a csókról, amelyet kolléganőjével váltott a forgatások során. 

Mila Kunis és Natalie Portman csókja

Érdekesség, hogy Ashton Kutchernek is volt már szerencséje megcsókolnia Natalie Portmant, így feleségével együtt mindketten tudnak nyilatkozni a színésznőről. A barna szépség és Kutcher a Csak szexre kellesz című, 2011-es romantikus vígjátékban szerepeltek együtt, ahol jó pár csókjelenetet kellett leforgatniuk. 

mila-kunis-natalie-portman
Fotó: Getty Images Hungary/Alberto E. Rodriguez

Kunis az USA Todaynek mesélt arról, hogyan élték meg férjével ezt a furcsának tűnő helyzetet.

- Hogy hogyan is jöttem ki Natalie-val? Ha van egy csókjeleneted egy filmben, az nem olyasvalami, amire valójában csókolózásként tekintesz. Ott volt az egész stáb tulajdonképpen. Annyit mondhatok, hogy ő egy nagyon jól csókoló színésznő, igazán udvarias. És íme egy kevésbé ismert tény: van egy olyan ember a világon, akit Ashton és én is megcsókoltunk, ez pedig nem más, mint Natalie Portman.

Olvasd el, milyen volt valójában Julia Roberts és George Clooney csókjelenete!

A Beugró a Paradicsomba című romantikus vígjáték forgatásán kerültek mulatságos helyzetbe, amely hatására képtelenek voltak odafigyelni a munkájukra.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük