Michelle Pfeiffer megmutatta festetlen arcát: 62 évesen is gyönyörű
Michelle Pfeifferen nem fog az idő, évtizedeket is letagadhatna.

michelle-pfeiffer
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’70-es évek végén megjelent egy gyönyörű, kék szemű, babaarcú színésznő a televíziók képernyőjén, aki nem volt más, mint az akkor húszas évei elején járó Michelle Pfeiffer. Tehetségével és vonzó külsejével hamar felhívta magára a szakma figyelmét, 1983-ban pedig megkapta A sebhelyesarcú női főszerepét, amivel Hollywood ügyeletes bombázójává vált.

Az azóta eltelt több mint 40 évben mit sem kopott a szépsége, a mai napig lenyűgözően néz ki. Sok pályatársával ellentétben nem harcol foggal-körömmel az öregedés ellen, örömmel éli meg életének minden korszakát.

Michelle Pfeiffer smink nélkül

Ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint hogy előszeretettel mutatja meg másfél milliós követőtáborának az Instagramon, hogy hogyan fest smink nélkül. Legfrissebb szelfijén is csak ámuldozni tudunk, sosem mondanánk meg, hogy már elmúlt 62 éves.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Is it over yet?

Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) által megosztott bejegyzés,

A színésznőnek bizonyára elege lehet már a koronavírus-járvány miatti bezártságból, hiszen azt kérdezte a posztjában: „vége van már?”

Kolléganői, mint például Selma Blair, Jessica Alba vagy Octavia Spencer nem hagyhatták szó nélkül a képet, ki elszomorodva válaszolt a feltett kérdésre, ki szívecskékkel fejezte ki együttérzését.

Nem ez az első alkalom, amikor teljesen natúr arccal örökítette meg magát, sőt az oldalán szinte csak ilyen képek láthatóak róla mostanában. Fiatalos külseje szerinte önbizalmából fakad, a belső harmónia kihat a megjelenésére is.

- Elértem azt a vízválasztó időszakot, amikor a koromhoz képest szeretnék jól kinézni, és nem fiatalabbnak annál, mint amennyi vagyok. Persze, szeretnék olyan lenni, mint 30 évesen, de ez egyszerűen lehetetlen. A magabiztosság hozzáállás kérdése szerintem – nyilatkozta az O, The Oprah magazine-ben.

Helen Mirren így fest smink nélkül

Helen Mirren az egyik legelegánsabb színésznő, 74 esztendősen is fantasztikusan fest, amikor a vörös szőnyegre lép. Remek ízléssel válogatja meg ruháit, de nemcsak az öltözködésére, hanem a sminkjére és a hajára is gondosan odafigyel. A színésznő legújabb húzásáért odáig voltak rajongói, ugyanis megmutatta, hogyan fest reggelente.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük