Michelle Pfeiffer egy vakrandin ismerte meg a férjét: 27 év házasság lett belőle
Michelle Pfeiffer és David E. Kelley tíz hónappal első találkozásuk után már oltár elé is álltak.

michelle-pfeiffer-david-e-kelley
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár tudjuk, hogy léteznek tündérmesébe illő szerelmi történetek a való életben is, nem mindenki olyan szerencsés, hogy elsőre megtalálja azt az embert, akivel akár egy életen keresztül együtt tud maradni. 

Michelle Pfeiffernek is jó pár békát meg kellett csókolnia ahhoz, hogy végül megtalálja a szőke hercegét, ráadásul teljesen hétköznapi módon lelt élete párjára.

Így ismerte meg a férjét Michelle Pfeiffer

A ’80-as évek elején robbant be Hollywoodba, vonzó külsejével szinte minden férfit levett a lábáról, köztük az egyik kollégáját is, Peter Hortont. A sztárpár 1981-ben össze is kötötte az életét, azonban románcuk tüze hamar kihunyt, 1990-ben pedig hivatalosan is elváltak egymástól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My Valentine. ❤️

Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) által megosztott bejegyzés,

Ezután jött még pár szerelem az életében, összejött John Malkovichcsal és Fisher Stevensszel is, de végül mindkét kapcsolat zátonyra futott. Már kezdte feladni a reményt, hogy megtalálja álmai férfiját, amikor a barátai leszerveztek neki egy vakrandit egy titokzatos férfival, aki nem volt más, mint a híres forgatókönyvíró és filmproducer, David E. Kelley.

Az ember azt gondolná, hogy két ennyire ünnepelt sztár egy felkapott éttermet vagy esetleg egy menő hotelt választana első találkájuk helyszínéül, ám ők korántsem így tettek, hanem bowlingozni mentek inkább.

michelle pfeiffer david e kelley
Fotó: Kypros / Getty Images Hungary

Valószínűleg rögtön megtalálták a közös hangot, ugyanis tíz hónappal első találkozásuk után már oltár elé is álltak. 1993. november 13-án keltek egybe, így immár 27 éve boldogok egymás mellett, legfrissebb közös képeiken is úgy turbékolnak, mintha friss házasok lennének. Két gyermekük van, örökbe fogadott lányuk, Claudia 27 éves, míg fiuk, John augusztusban tölti be a 25. életévét.

A legösszetartóbb sztárpárok

Míg a halál el nem választ, tartja a mondás, napjainkban sajnos ez nem mindig van így, de vannak, akik kitartanak egymás mellett jóban és rosszban, és már több évtizede hű társai egymásnak. A hírességek világában számos olyan sztárpár van, akik több mint tíz éve fülig szerelmesek egymásba. Képes összeállításunkban megnézheted, kik az álomgyár legösszetartóbb párjai.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük