Michelle Obama csillogó ruhában gálázott - Az egykori first lady szebb, mint valaha

Ilyen dögös volt a Grammy-gálán Barack Obama felesége.

michelle-obama-grammy-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A vasárnap esti Grammy-gálán nemcsak az énekesnők és énekesek kaptak helyet, hanem egy olyan híresség is meghívást kapott, akire nem sokan számítottak volna. A gála díszvendége nem más volt, mint az egykori first lady, Michelle Obama, aki igazán csinosan érkezett a díjkiosztóra.

Irtó csinos volt csillogó ruhájában

Az egykori first ladyt annak idején sokan bírálták, ugyanis nem tartották elég szépnek és kifinomultnak ahhoz, hogy ő képviselje az országot a férje oldalán. Michelle azonban évről évre bebizonyította, hogy nála nem is kaphatott volna jobb elnöki feleséget az ország - kampányait, jótékonysági tevékenységeit és megjelenéseit tekintve kétséget kizáróan ő volt az eddigi legszorgosabb first lady.

Michelle máig nagy népszerűségnek örvend, ezért kapott meghívást a nívós zenei gálára, ahol Jennifer Lopez, Lady Gaga, Alicia Keys és Jada Pinkett Smith társaságában lépett a színpadra. Alicia Keysszel régóta barátok, ezért úgy döntött, hogy szeretné a jelenlétével támogatni őt a díjkiosztón, és a zenei ipar többi nagyasszonyát is. "Együtt erősebbek vagyunk" - jelentette ki a gálán.

Az egykori elnökfeleség egy igazán különleges, csillogó overallban lépett a színpadra - nézd meg a róla készült fotókat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük