Fotón Michelle Obama édesanyja - A 81 éves Marian éveket letagadhatna a korából
Michelle Obama édesanyja remek formában van.

michelle-obama-erzsebet-kiralyno-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Amerikai Egyesült Államok egykori first lady-je, Michelle Obama hatalmas népszerűségnek örvend a mai napig, pedig férje, Barack Obama már lassan két éve átadta a stafétabotot Donald Trumpnak. Az 54 éves sztárnak nemcsak a stílusát, hanem a szépségét is sokan dicsérték, de volt is kire ütnie, hiszen 81 esztendős édesanyjától remek géneket örökölt - Marian éveket letagadhatna a korából.

Marian még most is remek formában van

A Chicago városában született Marian Shields 1960-ban mondta ki a boldogító igent Fraser Robinsonnak. Nem vártak sokáig a családalapítással: két évvel később megszületett fiuk, Craig Robinson, aki jelenleg a New York-i Knicks kosárlabdacsapat fejlesztési vezetője. Hamarosan egy kislánnyal, Michelle Obamával bővült a családjuk, ő 1964-ben látta meg a napvilágot. Marian 1991-ben megözvegyült, szeretett férje egy súlyos betegségben hunyt el. A nagy fájdalom ellenére két gyönyörű gyermeke, később unokái boldogították a napjait.

michelle-obama-anyja

Marian és Michelle Obama közös képeit elnézve el sem hinnénk az egykori first lady anyukájáról, hogy már 81 esztendős. Akár éveket letagadhatna a korából, annyira remekül néz ki. Az 54 éves Michelle csak ritkán tölt fel közös képet édesanyjával, pedig a rajongók imádják őket együtt. Legutóbbi fotójuk alá rengeteg pozitív komment érkezett, mindenki azt írta róluk, hogy mennyire szépek együtt, valaki pedig meg is kérte Obama feleségét, hogy posztoljon többet az anyukájáról.

Ezt is szeretjük