Felismered az NCIS szívtipró főszereplőjét? 52 évesen Michael Weatherly ősz hajjal hódít
Michael Weatherly volt a sorozat szoknyapecér Anthony DiNozzo ügynöke.

ncis-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A televíziózás egyik legkedveltebb műfaja a krimi. A nézők imádják epizódról epizódra találgatni, ki állhat az adott bűnügy hátterében. Míg a ’80-as és ’90-es években inkább a magányos detektíveket középpontba állító szériák örvendtek nagy népszerűségnek, a 2000-es évekre átvették az uralmat az olyan sorozatok, amelyekben a hangsúly egy ügyosztály dolgozóin vagy egy nyomozócsoport tagjain volt.

A készítők fantáziája határtalan ezen a téren. Az FBI viselkedéselemző egységén át - Gyilkos elmék - a Las Vegas-i bűnügyi helyszínelőkön keresztül - CSI: A helyszínelők - egészen a Haditengerészeti hivatalig minden részleget felvonultattak. Utóbbi csoport kalandjait az NCIS - Tengerészeti helyszínelők című show-ban követhetjük nyomon.

Ősz hajjal nem ismerjük fel az NCIS 52 éves szívtipróját

A 2021-ben 18. évadát megkezdő produkciót 2003-ban tűzte először műsorára a CBS csatorna, hazánkban pedig a TV2-n és az AXN-en vetítik epizódjait. A sztori középpontjában álló csapat főleg terrorizmussal, nukleáris fegyverekkel és egyéb, az USA hadiflottájához kapcsolódó bűnügyekkel foglalkozik. Ha kíváncsi vagy rá, hol és mikor kerül adásba a sorozat legújabb része, kattints az alábbi képre.

Noha az alapszereplők közül jó páran kitartottak karaktereik mellett az elmúlt 18 évben, a közönség, főleg a hölgyrajongók kedvence Anthony DiNozzo megformálója, Michael Weatherly 2019-ben döntött a távozás mellett. A színész és figurája több ponton hasonlítottak egymásra, például mindketten igazi nőcsábászoknak számítottak. 

Míg a figura bevallottan igazi szoknyapecér, addig életre keltője is hódított. Többek között Jessica Albát is sikerült magába bolondítania közös sorozatuk, a Sötét angyal forgatása alatt. Ám a szívtiprókorszak már a múlté, a színész szíve 11 éve csakis egy nőért dobog. Michael Weatherly szíve hölgyét, Bojana Jankovicot 2009 szeptemberében vezette oltár elé, házasságukból két gyermekük született. 

ncis-2
Fotó: Getty Images Hungary

52 éves korára a külseje is alaposan megváltozott. Az egykor sötétbarna hajjal hódító sármőr ma már ősz tincsekkel látható. Új sorozata, a Bull kedvéért pedig a legtöbbször vastag, fekete keretes szemüveget visel, ami még nehezebbé teszi, hogy felismerjük.

A Twin Peaks szereplői egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt harminc évben a sorozat sztárjai.

Ezt is szeretjük