Michael Schumachert megható módon köszöntötték fel gyerekei: ma 54 éves a Forma-1 hétszeres világbajnoka
Michael Schumacher ma ünnepli szülinapját.

GettyImages-826744324
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher ma lett 54 esztendős, így születésnapja alkalmából mindkét gyermeke feltöltött egy-egy ünnepi köszöntőt az Instagram-oldalára.

Mick és Gina is aranyos képeket posztoltak az apjukról.

Michael Schumachert így köszöntötték a szülinapján

"Boldog születésnapot kívánok a legjobb apának a világon" - írta a 23 éves Mick a bejegyzésében. Két képet is feltöltött, az elsőn ő és édesapja láthatóak, a másodikon pedig Schumacher látható Forma-1-es karrierje elején.

A 25 éves Gina egy aranyos apa-lánya pillanattal kedveskedett: "Boldog szülinapot, apa! Visszaemlékezek a gokartozós időszakunkra!" A végére odatette a #keepfighting hashtaget, ami annyit jelent, hogy küzdj tovább.

A hétszeres világbajnok súlyos síbalesete óta már kilenc év telt el, 2013. december 29-én egy síelés közben egy kőnek ütközött, amely felrepítette a levegőbe, majd egy sziklára esett. Azonnal kórházba szállították, több életmentő műtétet is elvégeztek a kómában lévő pilótán. 2014 júniusában jelentették be, hogy felébredt a kómából, ám azóta családja teljes hírzárlatot rendelt el.

Olykor orvosok kotyognak el pár információt az állapotáról, 2020 júniusában arról írtak a lapok, hogy csontritkulásban szenved, és őssejtkezelést is kapott. A 2021-ben megjelent Netflix-dokumentumfilmjéből bár nem derültek ki részletek hogylétéről, felesége elárulta, hogy Michael itt van velük, azonban másképp, ahogy azt megszokhatták. Ez óriási erőt ad az egész család számára. Jean Todt, a Ferrari-csapat volt vezetője számos interjújában kijelentette, hogy a pilóta igazi küzdő jellem, és harcol azért, hogy jobban legyen. Rendszeresen meglátogatja őt, sőt van, hogy együtt nézik a Forma-1-es futamokat a tévében.

Schumacher mintha érezte volna, hogy nagy baj lesz

A világbajnok felesége, Corinna árulta el, mit mondott neki férje, mielőtt megtörtént volna a baj.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük