A 63 éves Michael Flatley remekül néz ki: friss fotókon a 90-es évek ír sztepptáncosa
Friss képeket mutatunk Michael Flatley-ről.

michael-flatley-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Flatley a világ legnépszerűbb sztepptáncosai közé sorolhatta magát hosszú évekig, még az 1994-es Eurovíziós Dalfesztiválon lépett fel, ennek köszönhetően vált ismertté több országban. Pályafutása alatt körbeturnézta az egész bolygót, hazánkban is fellépett. Világrekordokat döntött meg, sokáig a leggyorsabb lábú táncos volt, végül 2016-ban vonult vissza, ugyanis a sok tánc megviselte a gerincét és a térdét. Bár a tánctól visszavonult, a szórakoztatóipar továbbra is az élete része.

Michael Flatley friss fotói

Hatalmas fába vágta a fejszéjét, ugyanis élete legelső mozifilmjét rendezte, ami a Blackbird címet kapta, még a forgatókönyvet is ő írta, sőt a főszerepet is ő játssza benne. A Casablanca című örök klasszikus ihlette kémthrillert, bár 2020-ban tervezték bemutatni, de a koronavírus miatt végül a júliusi Monaco Streaming Film Fesztiválon debütált. Egyelőre még hivatalos mozipremiert nem kapott az alkotás. Végül ő kapta a legjobb színésznek járó díjat az eseményen.

 - Nagyon boldog vagyok, hogy én kaptam végül a legjobb színész díját. Szerettem volna egy modern filmet készíteni, amely a régi Hollywoodra emlékeztet. A klasszikusok mindig szórakoztatóak voltak anélkül, hogy túl erőszakosak vagy bonyolultak lettek volna. A filmet Írországban, Barbadoson és Londonban forgattuk, ezzel is megörökítve azokat a legszebb helyeket, amelyek mindegyike különleges helyet foglal el a szívemben - fogalmazta a Variety lapnak adott interjújában.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban Michael Flatley.

Ezt is szeretjük