Sylvester Stallone feleségével és lányaival szülinapozott: gyönyörű családja van az akciósztárnak
Sylvester Stallone születésnapja alkalmából a családjával fotózkodott.

stallone cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sylvester Stallone július 6-án ünnepelhette 75. születésnapját, ennek alkalmából a világhírű akciósztárt világszerte több millió ember felköszöntötte. Természetesen a legközelebbi szeretteivel töltötte együtt ezt a napot, erről pedig még egy családi kép is készült.

Sylvester Stallone családja

Feleségével, Jennifer Flavinnal és közös lányaikkal, Sophiával, Sistine-nel és Scarlettel. A képhez odaírta, náluk jobb szülinapi ajándékot nem is kívánhatna. Stallone gyakran mutatja meg gyönyörű gyermekeit és a feleségét, a fotókon látszik, mennyire erős a kapcsolatuk. Az asszonnyal májusban ünnepelték meg a 24. házassági évfordulójukat.

Első házasságából két fia született, sajnos Sage 2012-ben elhunyt. A boncolási jegyzőkönyvből kiderült, koszorúér-rendellenesség okozta korai halálát, 36 éves volt. Seargeoh idén már 42 esztendős.

Képes összeállításunkban megnézheted Sylvester Stallone gyönyörű családját.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük