Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones ritkán látott gyerekeikkel: Dylan 21, Carys 19 éves

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones gyermekei már mindketten nagykorúak, és kirepültek a családi fészekből.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones családi fotója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones ritka fotóval örvendeztették meg az Instagram-követőiket: mindketten posztoltak pár családi fotót, amelyeken gyermekeikkel együtt láthatóak.

Bár az utóbbi években néhány alkalommal láthattuk Dylant és Caryst szüleik mellett a vörös szőnyegen, a színész házaspár a mai napig kínosan ügyel arra, hogy megóvják őket a hivatásukból adódó állandó figyelemtől.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones családi fotója

Húsvét hétvégéjén is igyekeztek a lehető legkevesebb feltűnést kelteni, amikor meglátogatták fiukat, Dylant a Brown Egyetem kampuszán. A négytagú család újraegyesülésének pillanatát imádni való felvételekkel örökítették meg.

A képeken jól látszik, tényleg igyekeztek inkognitóban maradni, Douglas baseballsapkában, felesége hatalmas napszemüvegben mosolygott a kamerába. Catherine Zeta-Jones nem tudta véka alá rejteni a boldogságát, hogy végre újra együtt lehet gyermekeivel, az Instagram-oldalán így kommentálta a közös felvételeket:

"A csapat újra együtt! Annyira, de annyira boldog vagyok! Íme az egyetemi kampusz” - olvasható a bejegyzésben.

A Douglas család nem csak az egyetemi kampuszt járta körbe, Rhode Island összes nevezetességéhez ellátogattak a családi hétvégén.
A Douglas család nem csak az egyetemi kampuszt járta körbe, Rhode Island összes nevezetességéhez ellátogattak a családi hétvégén.
Fotó: Instagram/Catherine Zeta-Jones

A 21 esztendős Dylan és a 19 éves Carys mindketten kirepültek már a családi fészekből. Így szüleik kénytelenek megbarátkozni a gondolattal, hogy kettesben maradtak hatalmas otthonukban Manhattanben. 

- Csak néztük egymást, majd annyit mondtam, hát, édesem, ketten maradtunk. Teljesen új értelmet nyertek a régi beszélgetéseink, amikor próbáltunk titokban, a gyerekeink háta mögött sutyorogni a jövőről. Egyik napról a másikra már csak egymást nézzük otthon - ecsetelte a 77 éves színész a The Today Show-ban.

Julia Roberts ikergyerekei

Julia Roberts és férje, Daniel Moder három gyermeket nevelnek, azonban ikreik, a 17 éves Hazel és Phinnaeus hamarosan kirepülnek a családi fészekből. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családja van a színésznőnek.

Ők Julia Roberts ikrei: a 17 éves Hazel és Phinnaeus idén már főiskolások lesznek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük