Ők Julia Roberts ikrei: a 17 éves Hazel és Phinnaeus idén már főiskolások lesznek
Julia Roberts ikergyerekei idén ősszel már 18 évesek lesznek.

GettyImages-1076970256
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts és férje, Daniel Moder három gyermeket nevelnek, azonban ikreik, a 17 éves Hazel és Phinnaeus hamarosan kirepülnek a családi fészekből, derült ki az 54 éves színésznő legfrissebb interjújából.

Julia Roberts ikergyerekei

A sztár csak ritka alkalmakkor mesél a magánéletéről, ám az Extrának kivételt tett, megemlítette, hogy ikrei idén érettségiznek, az ősszel pedig megkezdik főiskolai tanulmányaikat. 

- Nagyon örülök nekik, én nem voltam elég szerencsés ahhoz, hogy megtapasztaljam, milyen a főiskolai lét. Azt látni, ahogy mindez megtörténik velük, igazán lenyűgöz engem - fogalmazta.

Azt nem árulta el, hogy a gyerekek hol tanulnak majd tovább, vagy milyen szakma iránt érdeklődnek. Az ikrek 2004. november 28-án látták meg a napvilágot, így idén ősszel már a 18. születésnapjukat ünnepelhetik. Kisebbik testvérük, Henry 2007. június 18-án született meg.

Roberts arról is mesélt, hogy családjával Kalifornia északi részére költöztek még a pandémia alatt. Elmondása szerint három tinédzserrel nem volt egy leányálom a költözés, viszont minden akadályt leküzdöttek, és mindenki jól érzi magát az új otthonban.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családja van Julia Robertsnek.

Ezt is szeretjük